Winkels & Openingstijden
Klantenservice

AAIKO

Het in Amsterdam gevestigde fashionlabel AAIKO, creëert met haar business casual looks een brug van catwalk naar sidewalk. Ontdek bij AAIKO on-trend mode met een elegante en verfijnde twist.

Aaiko

111 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
Filter & sorteer
111 artikelen

Aaiko bij deBijenkorf.be

In 2005 werd het Nederlandse modelabel Aaiko opgericht in Amsterdam door Pauline Brakenhoff met als doel om draagbare designs in een creatieve context op de markt te brengen. Hierbij maken de Aaiko dameskleding collecties gemakkelijk de oversteek van catwalk naar sidewalk. De fashion van Aaiko is voor de veelzijdige en moderne powervrouw, en is daarbij zowel zacht als krachtig, vrouwelijk als sterk. Ontdek het assortiment elegante Aaiko blazers, broeken of jassen en romantische Aaiko jurken, bloesjes en rokken bij deBijenkorf.be!

Ontdek de on-trend Aaiko dameskleding

Bij deBijenkorf.be vind je een uitgebreid assortiment on-trend damesmode van het in Amsterdam gevestigde modemerk Aaiko. Aaiko biedt elegante en verfijnde business casual looks, en de collecties zijn geïnspireerd door reizen over de wereld en in de tijd. Stel gemakkelijk complete looks samen. Zo vind je romantische Aaiko kleedjes voor een fashionable bruiloft of zomerlook, of ga strak naar kantoor in een mooie Aaiko blouse, blazer en pantalon. In Aaiko kom je altijd comfortabel en stijlvol voor de dag!