46e ABN AMRO WORLD TENNIS TOURNAMENT

Op vrijdag 8 februari om 19.30 uur verrichten Richard Krajicek en Jan Kooijman live de loting voor de eerste ronde van het ABN AMRO World Tennis Tournament in de etalage van de Bijenkorf Rotterdam. De loting wordt verricht door Richard Krajicek en gepresenteerd door Jan Kooijman

De inschrijving voor deze 46e editie van het ABN AMRO toernooi levert het sterkste deelnemersveld ooit op, met bekende toppers als Zverev, Cilic, Dimitrov, Goffin, Monfils, Nishikori, Raonic en Tsonga. Zij nemen het op tegen talenten als Chung, Tsitsipas, Edmund, Khachanov, Shapovalov en Kyrgios. “Met negen spelers uit de top-20 en een mix tussen grote namen en toptalent gaan we een mooie editie tegemoet”, verwacht toernooidirecteur Richard Krajicek. Het toernooi wordt gehouden van 9 tot en met 17 februari 2019 in Rotterdam Ahoy.

Als Privilege Member van de Bijenkorf nodigen wij je uit voor de halve finales op zaterdag 16 februari. Je kan je opgeven voor één wedstrijd, maar ook voor beide halve finales. De halve finale dubbelspel start om 13.00 uur, de halve finale enkelspel om 15.30 uur.

De kaarten kosten 20,- per persoon.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl