Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Alles over geruisloze ventilatoren voor in huis

Duik in een wereld waar stilte en verkoeling hand in hand gaan en betreed een serene oase van verfrissing. Ontdek onze geruisloze ventilatoren en geniet van de rust in huis.

Het aantal decibel

Verlang je naar een verfrissende, stille omgeving in de slaapkamer, studeerkamer of andere rustige ruimte? In je zoektocht naar de juiste ventilator is het belangrijk dat je kijkt naar het geluidsniveau dat wordt aangegeven in decibel (dB). Kies een ventilator met een laag aantal decibel om te zorgen voor een rustige en ontspannen sfeer. In dit geval geldt: hoe lager het aantal decibel, hoe stiller de ventilator zal zijn:

  • 0 - 20 dB - Ultrastil en vrijwel geluidloos
  • 20 - 40 dB - Gematigd geluid, bijna geruisloos
  • 40 - 70 dB - Matig tot redelijk merkbaar geluid

Ventilatoren met een geluidsniveau van 50 decibel worden als stil beschouwd.

Verkoeling en sereniteit in huis

Of het nu gaat om een studeerkamer waarin we ons kunnen concentreren of een rustige hoek om te mediteren, een atmosfeer van kalmte en verfrissende koelte draagt bij aan onze gemoedsrust. Ervaar de stille werking van onze ventilatoren, waarbij een lagere snelheidsstand zorgt voor een lager geluidsniveau. Ervaar de perfecte balans tussen verkoeling en sereniteit met een ventilator van Duux of Dyson en geniet van een fluisterstille werking.