Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Aesop

Ken jij de verzorgingsproducten van Aesop al? Het Australische merk brengt sinds 1987 doeltreffende producten op de markt voor de verzorging van het gezicht, lichaam en haar. Geniet van een brede waaier aan handzepen, serums, crèmes, gezichtsreiniging, shampoos en conditioners.

Aesop

89 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
89 artikelen

Aesop bij deBijenkorf.be

Aesop staat voor kwalitatieve producten met een modern, functioneel design. De producten van het no-nonsense merk zijn uiterst handig in gebruik en ogen bovendien bijzonder stijlvol. Het merk heeft voor zowel dames als heren handcremes, serums, bodylotions, gezichtsreiniging en haarverzorging producten op de markt gebracht. Welke van de Aesop producten heb jij op het oog? Ga jij voor één van de haarproducten of zoek jij een Aesop product voor de huid? Bestel jouw Aesop verzorgingsproducten via de webshop van de Bijenkorf.

Aesop verzorgingsproducten van hoogwaardige kwaliteit

Wie een product van Aesop aanschaft, weet zeker dat er geen twijfelachtige bestanddelen in de verzorgingsproducten zitten. Aesop doet voor de ontwikkeling van de producten veel onderzoek naar de werkzame bestanddelen in de producten. Op die manier zorgt het Australische merk ervoor dat alle producten veilig en doeltreffend zijn. Aesop combineert hiervoor hedendaagse technologieën met gevestigde, wetenschappelijke praktijken. Bovendien zijn de producten die Aesop op de markt brengt een direct antwoord op de vraag van de consument en zijn ze van buitengewoon hoge kwaliteit. Ben jij overtuigd?