Alexander McQueen

Alexander McQueen kennen we als ontwerper van kostbare jassen en sierlijke accessoires, maar het designermerk biedt tegenwoordig ook on-trend schoenen. Van witte oversized sneakers tot kalfsleren boots met studs. De McQueens zijn zowel voor mannen als vrouwen.
  • Home
  • arrow-small__rightAlexander McQueen

Alexander McQueen

103 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
103 artikelen

Alexander McQueen bij debijenkorf.be

Een frisse sneaker met gekleurd detail, of een elegante laars met hak. Voor mannen én vrouwen heeft het label Alexander McQueen stijlvolle schoenen ontworpen. Eigentijdse, draagbare mode met luxueuze, klassieke invloeden is waar je Alexander McQueen aan kunt herkennen. Met een assortiment van variërende collecties experimenteert het label met trends, terwijl het trouw blijft aan de charmante roots.

Hoe Alexander McQueen een gewaardeerd merk werd

De Londense Lee Alexander McQueen werkte in zijn carrière met merken als Givenchy, Gucci en Puma, en ontwierp voor beroemdheden als Kate Moss, Rihanna en Victoria Beckham. Zij droegen prachtige creaties uit de collectie van Alexander Mcqueen voor dames. McQueen won een veelvoud aan designerprijzen voor zijn werk. Met winkels in wereldsteden als New York, Londen en Milaan is het label Alexander McQueen internationaal sterk vertegenwoordigd en een belangrijke naam in de modewereld.

Een ruime keuze Alexander McQueen schoenen voor dames en heren

Met een ruim assortiment Alexander McQueen schoenen voor heren en een ruim assortiment Alexander McQueen schoenen voor dames is de keuze niet gemakkelijk. Ga jij voor zwarte schoenen van Alexander McQueen, zoals de basic maar esthetische lage sneaker met witte zool? Deze is gemakkelijk te combineren met outfits voor vrijwel elke gelegenheid. Wil je iets meer opvallen? Kijk dan eens naar de Oversized Runner B sneaker. De moderne sneaker met metallic details speelt sterk in op de chunky sneakertrend. Ook in de wereld van de hoge hak is Alexander McQueen duidelijk aanwezig. Of je nu op zoek bent naar een klassieke pump van fluweel, of een modieuze laars van kalfsleer met hak, in de collecties van Alexander McQueen voor heren en dames is de keuze ruim.