ANNA + NINA

Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot begonnen in 2012 hun gelijknamige merk ANNA + NINA. Het merk omvat sieraden en ouderwetse interieur en mode accessoires die hun nomadeachtige reizen weerspiegelen in India en Bali, de plek waar de sieraden worden gemaakt.
  • Home
  • arrow-small__rightAnna + Nina

Anna + Nina

206 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
206 artikelen

Anna + Nina bij deBijenkorf.be

Anna + Nina staat bekend om de stijlvolle, minimalistische juwelen en woonaccessoires geïnspireerd op Aziatische culturen. Oprichters Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot delen een passie voor geschiedenis, film, kunst en cultuur. Deze invloeden komen tot uiting in de juwelen collecties met rijke kleuren, unieke details en ongebruikelijke vormen.

Stijlvolle juwelen van Anna + Nina

Anna + Nina probeert hun juwelen een unieke 'je-ne-sais-quoi-kwaliteit' te verlenen. Het brede assortiment [juwelen van Anna + Nina1 bestaat uit oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. De handgemaakte juwelen worden gemaakt van rijke materialen, zoals zilver, goud, zoetwaterparels, velours en messing. Anna + Nina geeft elke collectie een eigen thema, zoals 'de onderwaterwereld' of 'het rariteitenkabinet'. Bij de Bijenkorf vind je ook stijlvolle juwelen uit 'The Essential Collection', bestaande uit onder meer oorbellen met plating en twirl oorringen.

WOONDECORATIES VAN ANNA + NINA

Van keuken tot living en slaapkamer: de woonaccessoires van Anna + Nina staan stijlvol in elk interieur. Het servies van Anna Nina bevat originele illustraties met luipaarden, struisvogels en alligators. Naast servies kun je ook de living decoreren met de kaarsen en kandelaars van Anna + Nina. De waxinelichthouders en kandelaars van Anna + Nina zijn ontworpen in de vorm van dieren en planten. Ook de decoraties van Anna + Nina van geven een perfecte, exotische touch aan jouw interieur.