Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Articles of Society

Het denimmerk Articles of Society staat voor premium jeans met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Stoffen van hoogwaardige kwaliteit, superieure pasvormen en authentieke ambachtelijke technieken zijn belangrijke kenmerken van het merk.
  • Home
  • arrow-small__rightArticles of Society
2 artikelen
  • Jeans
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

Articles of Society bij deBijenkorf.be

Het Amerikaanse Articles of Society biedt premium kwaliteit damesjeans in een veelzijdige selectie aan stijlen, met een prachtige fit. De jeansbroeken van Articles of Society zijn bovenal altijd on-trend. In de online wereld van de Bijenkorf kun je je hart ophalen aan een uitgebreide collectie Articles of Society jeans voor dames. Wat wordt jouw favoriete nieuwe paar?

Ontdek de veelzijdige collectie Articles of Society jeans voor dames

In de veelzijdige collectie Articles of Society damesmode vind je ongetwijfeld een mooie jeansbroek die aansluit op al jouw wensen op het gebied van stijl en fit. De collectie biedt voornamelijk skinny jeans in uiteenlopende kleuren, lengtes en wassingen. Zo vind je onder andere Articles of Society skinny fit jeans voor dames van imitatieleer en van denim. De jeans komen in zowel een 7/8 ontwerp als in een model dat over de enkels valt. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in een lichte tot aan donkere wassing. Dankzij de veelzijdige selectie stijlen - van tijdloze blue jeans tot aan modieuze cropped fits met een contrastbiesje - is er bij Articles of Society voor iedere outfit en elke stemming een mooie jeans te vinden.