Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ASICS

ASICS ziet bewegen ‘as a way of life’. Het merk werkt nauw samen met topatleten om de beste innovatieve sportartikelen te ontwikkelen, waaronder hardloopkleren, tennisschoenen en de casual Gel-Lyte sneaker. Voor ASICS staat een gezonde geest in een gezond lichaam centraal.

ASICS

30 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
30 artikelen
30 van 30 gezien

ASICS BIJ DEBIJENKORF.BE

In 1949 richtte Kihachiro Onitsuka een atletisch schoenenmerk op, dat we sinds 1977 kennen als het welbekende en populaire ASICS. Harmonie brengen in lichaam én geest is het doel van ASICS. Op die manier heeft het merk een prachtig assortiment ontworpen met ASICS sneakers voor heren en dames

ASICS: STUDIE EN ANALYSE VOOR DE INNOVATIE SPORTKLEDING

ASICS is een populair merk onder professionele topsporters, maar is ook bij amateursporters geliefd. Het doel van ASICS is dan ook amateur- én professionele sporters te voorzien van perfecte sportkleding, met betere resultaten en plezier tijdens het sporten tot gevolg. ASICS gebruikt in het proces de beste materialen en technieken. ASICS bestudeert en analyseert het menselijke lichaam in een groot instituut om zo tot de beste sportproducten te komen met de meest innovatie ontwerpen. Dit instituut werd geopend in 1990 en is het grote brein achter de populaire kledingstukken die het sportmerk vandaag de dag in het assortiment heeft.