Aspesi

Aspesi biedt minimalistische en sophisticated collecties waarbij traditie, allure en innovatie een belangrijke rol spelen. Het merk is opgericht in 1969 door Alberto Aspesi en bestond aanvankelijk alleen uit een T-shirt lijn. Aspesi’s unieke no-logo filosofie maakt het merk de perfecte keuze voor een stijlvolle en tijdloze garderobe.
  • Home
  • arrow-small__rightAspesi

Aspesi

13 artikelen
Filter & sorteer
13 artikelen
13 van 13 gezien

Aspesi bij deBijenkorf.be

Aspesi is ontworpen voor modeliefhebbers die houden van tijdloze kleding. In de collectie kom je dan ook veel minimalistische stijlen tegen die passen binnen elke tijdsgeest. Het modemerk uit Milaan zet zich af tegen de trend waarbij logo’s en details sterk aanwezig zijn. Aspesi maakt zichzelf uniek door kledingstukken te ontwerpen die door de kleur en de vormgeving op zichzelf staan.

Minimalistische stijlen in de herenmode van Aspesi

De Bijenkorf biedt een prachtige collectie van Aspesi voor heren. In deze collectie kom je Aspesi jassen voor heren tegen in korte en lange modellen, gemaakt voor alle seizoenen. Wat dacht je van een tijdloze trenchcoat of een sportieve bomberjack? Door de simplistische vormgeving kunnen deze jassen te allen tijde gecombineerd worden met een zeer uitgesproken garderobe. Ook voor Aspesi vesten en T-shirts kan je terecht bij de Bijenkorf. Mocht je juist eerder op zoek zijn naar zakelijkere kledingstukken, dan is het aan te raden de Aspesi overhemden te ontdekken. Deze hebben een minimalistische vormgeving, maar bevatten ook een vleugje Italiaanse flair.