Atelier des Femmes

Atelier des Femmes, geïnspireerd door de Franse vrouw maar opgericht door de Nederlandse Floor Bos. Dit merk heeft een prachtig assortiment haaraccessoires die je terugbrengt naar de jaren 90' met onder andere de bekende 'scrunchie'. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en stoffen.

Atelier des Femmes

25 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
Filter & sorteer
25 artikelen
25 van 25 gezien

Atelier des Femmes bij deBijenkorf.be

Atelier des Femmes is een Nederlands merk dat haaraccessoires biedt waarmee iedere vrouw haar eigen persoonlijkheid kan uitdragen. Oprichtster Floor Bos haalt haar inspiratie uit de looks van krachtige en zelfverzekerde vrouwen in New York en Frankrijk. Chique en creatief, charmant en toch sterk!

Atelier des Femmes haaraccessoires voor dames: haarbanden en scrunchies

De collectie haaraccessoires voor dames van Atelier des Femmes bevat vele haarbanden, maar ook vind je diverse scrunchies terug in het assortiment. Terug naar de ‘90’s! De haarbanden en scrunchies van Atelier des Femmes komen in een breed kleurenpalet en ook bestaan de haaraccessoires uit heerlijk zachte materialen zoals fluweel en satijn. Ook qua dessins biedt Atelier des Femmes veel keuze: streepjes, stippen, ruitjes, luipaarddessin of gewoon mooi van eenvoud in effen. Met de items in de collectie kun je eindeloos variëren en afstemmen op al jouw outfits.

Haarbanden voor kids van Atelier des Femmes

Ook voor kinderen biedt Atelier des Femmes een prachtige collectie haarbandjes, te dragen vanaf 1 jaar. In de collectie Atelier des Femmes haaraccessoires voor kinderen vind je dan ook haarbanden in zachte katoensoorten en in fluweel, in effen of met een mooi stippen- of luipaarddessin. De haarbandjes blijven tijdens het dragen mooi in model doordat deze een aluminiumdraad bevatten. Ook handig om te weten: de haarbanden kunnen met de hand worden gewassen. Ideaal voor nieuwsgierige kids die druk bezig zijn de wereld te ontdekken.