Aubade

Het Franse merk Aubade is dé specialist in het creëren van verleidelijke en luxueuze lingerie. De sensuele slips en bh’s zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. De ontwerpen ontbreken niet aan details als subtiele strikjes, parels, kant en mesh.Het Franse merk Aubade is dé specialist in het creëren van verleidelijke en luxueuze lingerie. De sensuele slips en bh’s zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. De ontwerpen ontbreken niet aan details als subtiele strikjes, parels, kant en mesh.
  • Home
  • arrow-small__rightAubade

Aubade

111 artikelen
Filter & sorteer
111 artikelen

Aubade bij debijenkorf.be

Aubade biedt de meest verleidelijke en luxueuze lingeriesetjes. Ondeugend kant, uitvoerige details als strikjes en parels en uitdagend mesh: de lingeriecollectie van Aubade prikkelt de fantasie! Haal je hart op aan de prachtige push-up bh’s en slips en maak het geheel af met jarretels of een korset. Lingerie staat immers voor plezier; voor jezelf of voor je gelukkige partner.

De bh’s van Aubade creëren een prachtig decolleté

De prachtige kanten bh’s van Aubade komen in vele uitvoeringen. Met de push-up bh’s van Aubade creëer jij een duizelingwekkende decolleté waarmee jij iedereen om je vinger windt. Ook de balconette bh’s van Aubade doen goede zaken voor je boezem. De kanten bralette’s bieden niet veel steun, maar zijn dankzij het semi-transparante materiaal wel uiterst sensueel. Kies jij voor rood, zwart of wit?

De body’s en accessoires van Aubade voor een spannende avond

Wil jij je partner verrassen? Pak dan uit met een body of een set jarretels van Aubade. Jarretels hebben verschillende functies: ze decoreren je lichaam én houden je kousen goed omhoog. Accentueer je taille met een korset of kies juist voor een bustier. Wil jij er echt een spannende avond van maken? Dan kan het kanten masker je wellicht inspireren?