Aubade

Het Franse merk Aubade is dé specialist in het creëren van verleidelijke en luxueuze lingerie. De sensuele slips en bh’s zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. De ontwerpen ontbreken niet aan details als subtiele strikjes, parels, kant en mesh.Het Franse merk Aubade is dé specialist in het creëren van verleidelijke en luxueuze lingerie. De sensuele slips en bh’s zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. De ontwerpen ontbreken niet aan details als subtiele strikjes, parels, kant en mesh.

Aubade

139 artikelen
Filter & sorteer
139 artikelen
48 van 139 gezien

Aubade bij debijenkorf.be

Aubade biedt de meest verleidelijke en luxueuze lingeriesetjes. Ondeugend kant, uitvoerige details als strikjes en parels en uitdagend mesh: de lingeriecollectie van Aubade prikkelt de fantasie! Haal je hart op aan de prachtige push-up bh’s en slips en maak het geheel af met jarretels of een korset. Lingerie staat immers voor erotisch plezier; voor jou zelf of voor je gelukkige partner.

De bh’s van Aubade creëren een prachtig decolleté

De prachtige kanten bh’s van Aubade komen in vele uitvoeringen. Met de push-up bh’s van Aubade creëer jij een duizelingwekkend decolleté waarmee jij iedereen om je vinger windt. Ook de balconette bh’s van Aubade doen goede zaken voor je weelderige boezem. De kanten bralette’s bieden niet veel steun, maar zijn dankzij het semi-transparante materiaal wel uiterst sensueel. Kies jij voor rood, zwart of wit?

De body’s en accessoires van Aubade voor een spannende avond

Wil jij je partner verrassen? Pak dan uit met een body of een set jarretels van Aubade. Jarretels decoreren je lichaam en houden je kousen goed omhoog, terwijl het de erogene zone’s geheel vrijlaat. Accentueer je taille met een korset of kies juist voor een bustier. Wil jij er helemaal een spannende avond van maken? Dan kan het kanten masker je wellicht inspireren?