Koptelefoons

Ga jij voor de koptelefoon of voor de oortjes? Met kabel of toch draadloos? Bij de Bijenkorf is aan iedere voorkeur gedacht. Met een oor- of koptelefoon van robuuste merken als JBL, Kreafunk en Urbanista haal je altijd de meest trendy designs in huis.

37 artikelen
  • Noise cancelling koptelefoons
  • Draadloze koptelefoons
Filter & sorteer
37 artikelen
37 van 37 gezien

Ga jij voor de koptelefoon of voor de oortjes? Met kabel of toch draadloos? Bij de Bijenkorf is aan iedere voorkeur gedacht. Met een oor- of koptelefoon van robuuste merken als JBL, Kreafunk en Urbanista haal je altijd de meest trendy designs in huis.

Koptelefoons bij deBijenkorf.be

Met het aanbod koptelefoons bij de Bijenkorf kun je ongetwijfeld uit de voeten. Hier vind je een mooie selectie aan zowel draadloze als niet-draadloze kop- en oortelefoons van diverse merken. Ben je er nog niet helemaal over uit waar jouw ideale koptelefoon of oortjes aan moeten voldoen? Laat je dan hieronder inspireren door onze mooie merken.

Koptelefoons en oortjes van JBL, Kreafunk en Urbanista

Het Amerikaanse JBL is opgericht in 1946 en is daarmee al geruime tijd producent van geluidsapparatuur. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor zowel de JBL Koptelefoons als de oordopjes. De koptelefoons van het merk zijn allemaal draadloos en kunnen verbonden worden via Bluetooth. De oordopjes zijn niet draadloos. Deze lichtgewicht oordopjes zijn uitgerust met JBL Pure Bass sound en hebben daarmee een goede geluidskwaliteit. De draadloze JBL koptelefoons hebben een hoog draagcomfort en een krachtig, diep geluid. Ze kunnen 11 tot 16 uur audio afspelen, afhankelijk van het model.

Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod Kreafunk Koptelefoons. Hier tref je een selectie draadloze koptelefoons in minimalistisch Scandinavisch design. De koptelefoons van dit Deense merk kunnen 14 uur lang audio afspelen en zijn voorzien van Noise Reduction. De collectie Urbanista Koptelefoons biedt een serie draadloze oortjes die zijn geinspireerd op een urban lifestyle. Het Zweedse merk vernoemt zijn oordopjes naar enkele van ’s werelds meest geliefde steden en drukt daarmee zijn liefde uit voor het stadse leven. De oortjes voorzien jou van een rijk geluid en zitten goed dankzij de ergonomische fit.

Ga voor ultieme bewegingsvrijheid met een draadloze koptelefoon

Tegenwoordig willen we zo weinig mogelijk hinder ondervinden van snoeren bij onze apparatuur. Kies daarom voor ultieme bewegingsvrijheid en ga eens voor een draadloze koptelefoon. Laad ‘m op en neem hem mee voor onderweg in de trein of gebruik ‘m in de fitness. Met een draadloze koptelefoon of oortjes heb je geen last meer van een snoer dat telkens in de knoop raakt en jou in de weg zit terwijl je on-the-go bent!