menu

Mediaspelers

De platenspeler staat garant voor een authentiek geluid en gevoel van nostalgie, en is als bonus ook nog eens een pronkstuk voor in jouw huiskamer. In de online shop van de Bijenkorf vind je een mooie selectie aan zowel platenspelers als vinyl LP’s om jouw collectie mee uit te breiden.

6 artikelen

De platenspeler staat garant voor een authentiek geluid en gevoel van nostalgie, en is als bonus ook nog eens een pronkstuk voor in jouw huiskamer. In de online shop van de Bijenkorf vind je een mooie selectie aan zowel platenspelers als vinyl LP’s om jouw collectie mee uit te breiden.

Mediaspelers bij deBijenkorf.be

De platenspeler is een onmisbaar item in het huis van iedere muziekliefhebber. Het afspelen van een cd brengt namelijk een andere luisterervaring met zich mee dan het afspelen van vinyl. Met een cd’tje ben je altijd voorzien van een spotless luisterervaring. De imperfecties in het geluid die voortkomen uit het afspelen van vinyl daarentegen, hebben een zekere mate van charme en warmte die volgens kenners ongeëvenaard is. Goede reden om een platencollectie aan te leggen! Kijk eens rond in de webshop van de Bijenkorf en neem de tijd om jouw ideale platenspeler te vinden. Hieronder zetten we de platenspelers van Crosley in de spotlight.

Platenspelers van Crosley

De mediaspelers van Crosley zijn verrijkt met moderne snufjes waardoor je meer kunt doen dan alleen platen afspelen. Met deze platenspelers ben je voorzien van het beste van twee werelden! Naast het afspelen van platen kun je bij enkele van de platenspelers bijvoorbeeld ook jouw smartphone connecten via Bluetooth om zo draadloos naar jouw favoriete muziek te luisteren. De exemplaren die niet over een Bluetooth functie beschikken, zijn voorzien van een aux ingang waardoor je alsnog je smartphone aan de platenspeler kunt koppelen. Alle Crosley platenspelers zijn verwerkt in een handig kofferdesign waardoor je ze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Must-have vinyl voor jouw platencollectie

Een platenspeler is natuurlijk niks zonder vinyl. Heb je net een mooi exemplaar van Crosley aangeschaft, maar nog geen vinyl in huis? Dan vind je bij de Bijenkorf een verzameling must-have vinyl LP’s die een mooie basis vormen voor jouw collectie. Van Guns ’n Roses tot Bob Marley, van Daft Punk tot The Beatles: welke artiesten hebben jouw voorkeur?

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl