Speakers

Goede speakers zijn een must-have voor iedereen die voor het muziek luisteren of tv kijken meer body aan het geluid wil toevoegen. Bij de Bijenkorf vind je diverse kwalitatief hoogwaardige speakers van merken als Sonos en Crosley. Kijk ook eens naar de handige portable speakers van JBL en Kreafunk: perfect voor on the go.

91 artikelen
  • Bluetooth speakers
  • Draadloze speakers
  • Soundbars
  • Versterkers
Filter & sorteer
  • 91 artikelen
48 van 91 gezien

Goede speakers zijn een must-have voor iedereen die voor het muziek luisteren of tv kijken meer body aan het geluid wil toevoegen. Bij de Bijenkorf vind je diverse kwalitatief hoogwaardige speakers van merken als Sonos en Crosley. Kijk ook eens naar de handige portable speakers van JBL en Kreafunk: perfect voor on the go.

Speakers bij deBijenkorf.be

Speakers zijn een must voor iedereen die op zoek is naar een rijker geluid voor het muziek luisteren of tv kijken. Met een goed stel speakers bereik je een vol geluid, waardoor je veel meer uit je luister- of filmervaring haalt. In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor een ruime keuze aan speakers van diverse merken, van bluetooth speakers en draadloze speakers tot soundbars en versterkers!

Speakers van Sonos + bijbehorende accessoires

Met de speakers van Sonos haal je altijd kwaliteit in huis. Het aanbod van Sonos bestaat uit speakers voor diverse doeleinden. Zo kun je de Sonos PLAYBAR draadloze soundbar gebruiken voor home-cinema en voor het streamen van muziek. De PLAYBAR kun je plaatsen onder de televisie, aan de muur of op een tafel. De gemakkelijk te installeren speaker geeft een helder en meeslepend geluid.

Kijk ook eens naar de Sonos PLAY:1 draadloze speakers: deze handzame speakers zijn gemaakt voor het streamen van muziek. Dankzij het kleine formaat past ‘ie gemakkelijk op kleine plekken zoals het aanrecht. Ook is deze speaker vochtbestendig, waardoor je ‘m ook naar de badkamer kunt meenemen. Naast de PLAY:1 en de PLAYBAR zijn er nog veel meer andere Sonos speakers in het assortiment te vinden.

Bij Flexson vind je verschillende accessoires die je kunt gebruiken voor jouw Sonos speakers. Zo kun je met de verschillende standaarden de speakers op jouw ideale luisterhoogte plaatsen. Ruimte besparen? Ga dan voor de muurbeugels van Flexson om jouw Sonos speakers aan de muur te bevestigen.

Portable Kreafunk en JBL bluetooth speakers: handig voor onderweg

De speakers van Kreafunk en de speakers van JBL zijn dankzij hun handzame formaat uitstekend geschikt om mee te nemen. De speakers komen met handige en leuke snufjes: denk bijvoorbeeld aan de Kreafunk aGLOW speaker met dimbare LED verlichting, of de waterproof speakers van JBL met handige karabijnhaak.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl