Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nutrient Rich Hydrating Haircare Kit - Limited Edition haarverzorgingsset

62,-
AVEDAAVEDA Nutrient Rich Hydrating Haircare Kit - Limited Edition haarverzorgingsset119209130398090
Maat450 ml
Online nog 5 beschikbaar

Bespaar 35% met de Black Friday Exclusive nutriplenish™-set.

Profiteer van 72 uur lang voedende hydratatie met Aveda's bestseller Nutriplenish™-collectie. Het uit drie stappen bestaande haarverzorgingssysteem bestaat uit een shampoo, conditioner en dagelijkse hydraterende verzorging met op natuurlijke wijze verkregen UV-filters en thermische bescherming tot 230°C die dof, droog haar voedt met hydratatie afkomstig uit superfoods, waardoor het 4X meer gehydrateerd is dan vóór het gebruik. Deze haarverzorgingsset bevat krachtige haarverzorgingsproducten die ontworpen zijn om droge lokken te voeden, te herstellen en te hydrateren. Verbetert de gezondheid en het uiterlijk van droog, beschadigd haar, zodat het er op zijn best uitziet en aanvoelt. Alleen verkrijgbaar tijdens de Black Friday-periode.

De nutriplenish™ Black Friday Set bestaat uit:
- nutriplenish™ shampoo light moisture 250 ml
- nutriplenish™ conditioner light moisture 50 ml
- nutriplenish™ daily moisturizing treatment 150 ml

VERANTWOORDELIJKE VERPAKKING
De doos en hoes zijn gemaakt van gerecycleerde vezels. Bewaar de doos als een mooie herinnering.

VERANTWOORDELIJKE PRODUCTIE
Onze productie in onze hoofdvestiging wordt aangedreven door 100% vernieuwbare energie van de zonnepanelen en/of windenergie van Aveda via kredieten en koolstofcompensatie.

Gebruikstips:
- nutriplenish™ shampoo light moisture: Masseer in het natte haar, vanaf de haarwortels tot aan de puntjes. Tot slot afspoelen. Niet voor het gezicht. Vervolg met Nutriplenish™ Conditioner: Light Moisture.
- nutriplenish™ conditioner light moisture: Masseer in het natte haar, vanaf de haarwortels tot aan de puntjes. Uitspoelen.
- nutriplenish™ daily moisturizing treatment: Verdeel een kleine hoeveelheid in vochtig haar voor een diepe hydratatie en direct ontwarren. Droog föhnen of aan de lucht drogen. Kan ook worden gebruikt voor droog haar om kroes en onwillig haar te temmen en droge haarpunten te verfrissen.

AVEDA62,-

Nutrient Rich Hydrating Haircare Kit - Limited Edition haarverzorgingsset