Winkels & Openingstijden
Klantenservice

BALR.

Het luxe, Nederlandse BALR. kent een ruim assortiment aan hoogwaardige producten voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een van de iconische BALR. T-shirts of een warme BALR. hoodie: bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres.
1 artikelen
  • 1-persoons bedden
  • 2-persoons bedden
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

BALR. bij deBijenkorf.be

De oorsprong van het label BALR. is te danken aan de voetballer Demy de Zeeuw en zijn zakenpartners Juul Manders en Ralph de Geus. BALR. staat voor de luxe die topsporters kennen, uitgedrukt in toegankelijke, casual maar sportieve kleding voor iedereen. Het merk kent samenwerkingen met beroemheden als Hardwell en Fernando Torres en wordt gedragen door de meest toonaangevende voetballers wereldwijd.

Hoodies en T-shirts van BALR. voor heren

De truien - zoals hoodies en sweaters - en T-shirt van BALR. voor heren hebben in de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen. De populaire kledingstukken met het duidelijke en krachtige BALR.-logo zijn simplistisch maar stijlvol en zijn vandaag de dag dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Naast de bekende logo-shirts -en hoodies hebben de ontwerpers van BALR. de afgelopen tijd niet stilgezeten, wat geresulteerd heeft in een ruim assortiment moderne kleding met verschillende prints en patches: allemaal met de premium uitstraling die je gewend bent van BALR. De herenkleding van BALR. is ontworpen voor vrijwel elke gelegenheid.

BALR.: de voetballer als rolmodel

BALR. komt voort uit de gedachte dat voetballers rolmodellen zijn. Het aanzien van een voetballer gaat tegenwoordig verder dan het stadion en om daar op in te spelen richtte Demy de Zeeuw het tegenwoordig welbekende label op. De volledige voetballers-lifestyle in één merk en beschikbaar voor niet alleen voetballers, maar voor iedereen, is waar BALR. voor staat.