BALR.

Het luxe, Nederlandse BALR. kent een ruim assortiment aan hoogwaardige producten voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een van de iconische BALR. T-shirts of een warme BALR. hoodie: bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres.

35 artikelen
Filter & sorteer
  • 35 artikelen
35 van 35 gezien

Het luxe, Nederlandse BALR. kent een ruim assortiment aan hoogwaardige producten voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een van de iconische BALR. T-shirts of een warme BALR. hoodie: bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres.

BALR. online bij deBijenkorf.be

De oorsprong van het label BALR. is te danken aan de voetballer Demy de Zeeuw en zijn zakenpartners Juul Manders en Ralph de Geus. BALR. staat voor de luxe die topsporters kennen, uitgedrukt in toegankelijke, casual maar sportieve kleding voor iedereen. Het merk kent samenwerkingen met beroemheden als Hardwell en Fernando Torres en wordt gedragen door de meest toonaangevende voetballers wereldwijd.

Hoodies en T-shirts van BALR. voor heren

De truien - zoals hoodies en sweaters - en T-shirt van BALR. voor heren hebben in de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen. De populaire kledingstukken met het duidelijke en krachtige BALR.-logo zijn simplistisch maar stijlvol en zijn vandaag de dag dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Naast de bekende logo-shirts en –hoodies hebben de ontwerpers van BALR. de afgelopen tijd niet stilgezeten, wat geresulteerd heeft in een ruim assortiment moderne kleding met verschillende prints en patches: allemaal met de premium uitstraling die je gewend bent van BALR. De herenkleding van BALR. is ontworpen voor vrijwel elke gelegenheid.

BALR.: de voetballer als rolmodel

BALR. komt voort uit de gedachte dat voetballers rolmodellen zijn. Het aanzien van een voetballer gaat tegenwoordig verder dan het stadion en om daar op in te spelen richtte Demy de Zeeuw het tegenwoordig welbekende label op. De volledige voetballers-lifestyle in één merk en beschikbaar voor niet alleen voetballers, maar voor iedereen, is waar BALR. voor staat.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl