My First Baobab Woman giftbox - huisparfum set

110,-2023-03-31T09:49:10.386Z110
Baobab CollectionBaobab Collection My First Baobab Woman giftbox - huisparfum set965809021800000

KleurLichtroze

Aantal

My First Baobab Woman giftset. Deze giftset bevat een geurkaars en geurstokjes. De geur van poederachtige roos en musk maakt deze huisgeurset ultra-vrouwelijk.

Women Max 10 geurkaars 180 gram: 

De luxe geurkaars Women is gemaakt in een glas met gezeefdrukte goudkleurige en poederroze decoraties. De decoraties op deze geurkaars met roos en musk wordt behandeld als een grafische print en daarmee vertegenwoordigt deze kaars het vrouwelijke. De geur van poederachtige roos en muskus is ultra-vrouwelijk.  Deze stijlvolle kaars van glas heeft 1 lont, en gaat 30 branduren mee.

Womangeurstokjes 250 ml:

De Women geurverspreider voor binnenshuis is versierd met een elegante 9-karaats gouden en poederroze zeefdruk, waarvan het patroon herinnert aan het symbool voor vrouwelijkheid. De fles is afgewerkt met een witte bakelieten stop gegraveerd met een wortelmotief. Door het transparante glas heen zien we een koepel op de bodem van de fles met hetzelfde patroon, wat zorgt voor een verfijnde look. De geur van roos, magnolia en musk is een lofzang op de moed en verfijndheid van vrouwen.

Baobab Collection110,-

My First Baobab Woman giftbox - huisparfum set