Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Baume & Mercier

Baume et Mercier heeft sinds 1830 een internationale reputatie opgebouwd door het maken van luxe Zwitserse horloges van hoogwaardige kwaliteit. Zowel voor dames als heren ontwerpt Baume et Mercier chique horloges met een klassiek uiterlijk. Wie kiest voor een horloge van Baume et Mercier kiest voor perfectie.

Baume & Mercier

10 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
10 artikelen
10 van 10 gezien

Baume & Mercier bij debijenkorf.be

Het verhaal van Baume & Mercier begint in 1830. De broers Louis-Victor en Célestin Baume openden een comptoir horloger in Les Bois, een dorpje in Swiss Jura. Dankzij hun motto “accepteer alleen perfectie, produceer alleen horloges van de allerbeste kwaliteit” bouwden de broers al snel een reputatie op als de meest uitzonderlijke en innovatieve horlogemakers. In 1920 besloot de toenmalige directeur William Baume samen te werken met Paul Mercier en veranderde de naam naar Baume & Mercier. Het was tijdens de “Roaring Twenties” dat het merk zijn unieke stijl ontwikkelde en vele onderscheidingen won. Vandaag de dag staat Baume & Mercier nog steeds voor ongeëvenaarde kwaliteit en tijdloze stijl.

De herenhorloges en dameshorloges van Baume & Mercier

Bij de Bijenkorf vind je zowel herenhorloges als dameshorloges van Baume & Mercier. De herencollectie van Baume & Mercier bestaat uit verscheidene klassieke modellen zoals het Baumatic en het Clifton horloge. Voor de dames biedt de Bijenkorf het Classima horloge. Dit analoge horloge heeft een klassieke klok en kan worden verrijkt met verscheidene modieuze horlogebanden. Kies jij voor een leren bandje met crocostructuur of ga je voor een schakelarmband?