Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Adidas Black Friday

Adidas Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Ontdek aantrekkelijke kortingen tijdens Black Friday week bij de Bijenkorf en schaf trendy en sportieve adidas items aan voor een zachte prijs.

Adidas Black Friday week bij de Bijenkorf.be

Adidas Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Tijdens de Black Friday aanbiedingen van 23 november tot en met 30 november kun je profiteren van fijne kortingen. Shop de hoogwaardige en innovatieve sportkleding van adidas nu voordelig bij de Bijenkorf. In de adidas outlet vind je de mooiste items voor dames, heren- en kinderen. Heb je al langere tijd een specifiek adidas kledingstuk op het oog? Tijdens Black Friday profiteer je van aantrekkelijke kortingen.

Innovatieve en functionele sportkleding van adidas

Bij de Bijenkorf vind je tijdens de Black Friday week trendy en stijlvolle sportkleding van adidas voor een zachte prijs. Adidas staat synoniem voor functionele, innovatieve en stijlvolle kledingstukken die iedere workout naar het volgende niveau tilt. De sportkleding en sportschoenen van adidas zijn namelijk voorzien van geavanceerde technologieën, waaronder ademende materialen.