Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dyson Black Friday

Dyson Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Profiteer van gereduceerde prijzen en scoor mooie en innovatieve producten van Dyson.

Dyson Black Friday week bij de Bijenkorf.be

Dyson Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Tijdens de Black Friday aanbiedingen van 23 november tot en met 30 november kun je profiteren van fijne kortingen. Heb jij een van de items uit de collectie van Dyson op het oog? Tijdens de Black Friday week shop je de Dyson stofzuigers en klimaatbeheersers met aantrekkelijke kortingen. Bekijk de Dyson outlet en laat je verrassen door aantrekkelijke kortingen op de innovatieve producten van Dyson.

Vind innovatieve Dyson producten in de aanbieding

De producten van Dyson maken je leven net wat gemakkelijker. Van Dyson stofzuigers tot de populaire Dyson Airwrap: de mooiste Dyson producten vind je bij de Bijenkorf. Tijdens de Black Friday week profiteer je van hoge aanbiedingen op jouw favoriete items van Dyson. Kies bijvoorbeeld voor een klimaatbeheerser. Deze reinigt de lucht in huis en biedt ook de mogelijkheid tot het opwarmen en afkoelen van de temperatuur.