Winkels & Openingstijden
Klantenservice

KitchenAid Black Friday

KitchenAid Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Profiteer van gereduceerde prijzen en scoor mooie items van KitchenAid. Van staafmixers tot blenders: de Bijenkorf heeft het.

KitchenAid Black Friday week bij de Bijenkorf.be

KitchenAid Black Friday vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 november 2020. Tijdens de Black Friday aanbiedingen van 23 november tot en met 30 november kun je profiteren van fijne kortingen. Heb jij een van de items uit de collectie van KitchenAid op het oog? Neem eens een kijkje in de KitchenAid outlet en ontdek aantrekkelijke kortingen. De items van KitchenAid zijn niet alleen praktisch, maar het zijn ook échte eyecatchers. Alle producten van KitchenAid voegen een stijlvolle touch toe aan iedere keuken.

korting op de keukenapparatuur van KitchenAid

Tijdens Black Friday wordt de KitchenAid outlet aangevuld met de nieuwste items die beschikken over fijne kortingen. Dus houd deze pagina in de gaten en wie weet zijn jouw favoriete KitchenAid items binnenkort verkrijgbaar tegen een zachte prijs. Van waterkokers tot de kleurrijke KitchenAid keukenmachines: Je vindt het bij de Bijenkorf.