Blond Amsterdam

Sinds 2001 heeft Blond Amsterdam één doel, en dat is om mensen blij te maken met kleurrijke items voorzien van vrolijke illustraties. Wat ons betreft is dat ze goed gelukt! Bekijk en shop hier alles van Blond Amsterdam: van serviezen tot tafeltextiel en van bestek tot tafelaccessoires.

208 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 208 artikelen
48 van 208 gezien

Sinds 2001 heeft Blond Amsterdam één doel, en dat is om mensen blij te maken met kleurrijke items voorzien van vrolijke illustraties. Wat ons betreft is dat ze goed gelukt! Bekijk en shop hier alles van Blond Amsterdam: van serviezen tot tafeltextiel en van bestek tot tafelaccessoires.

Blond Amsterdam bij deBijenkorf.be

Toveren de producten van Blond Amsterdam bij jou ook spontaan een lach op het gezicht? Dan zit je goed bij de Bijenkorf, want wij bieden een ruim aanbod aan Blond Amsterdam producten voor de echte liefhebbers zoals jij. Van Blond Amsterdam tafeltextiel tot aan de geliefde serviezen: waarmee vul jij jouw Blond Amsterdam-collectie aan?

Gezellig tafelen met Blond Amsterdam

Met de items van Blond Amsterdam is het gezellig tafelen. Heb je al eens een kijkje genomen bij onze Blond Amsterdam serviezen? In het assortiment serviezen van Blond Amsterdam bij de Bijenkorf vind je onder andere borden, schalen, kommen, theepotten en complete serviesseries. Allen gesierd met de bekende Blond Amsterdam illustraties. De echte Blond Amsterdam-liefhebber heeft op zijn minst één van de Blond Amsterdam mokken in huis voor dat gezellig momentje theeleuten! Gebakje erbij? Dat serveer je natuurlijk op de borden van Blond Amsterdam.

De verschillende lijnen van Blond Amsterdam

Blond Amsterdam heeft verschillende lijnen uitgebracht, waaronder de meest bekende natuurlijk “Even Bijkletsen” is. Zoals de naam al verklapt, bevatten alle items in de Even Bijkletsen-lijn veelal vrolijke illustraties van vriendinnen die gezellig aan het theeleuten zijn. Dit maakt de serviezen uit deze lijn uitstekend geschikt om tevoorschijn te toveren tijdens een gezellig middagje met vriendinnen of familie. Liefhebber van Delfts Blauw én van Blond Amsterdam? Dan heeft Blond Amsterdam ongetwijfeld de juiste snaar bij jou geraakt met de Delfts Blond-lijn!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl