Blue Rebel

Blue Rebel is geïnspireerd op het verleden, met authentieke details en wassingen, maar met de eigenzinnigheid van youngsters die hun eigen weg willen gaan. Blue Rebel is een collectie met uitgesproken jeans voor DUDES & BETTIES.

Blue Rebel

De naam zegt het al, Blue Rebel is een label voor stoere jongens en meisjes. Het denimmerk haalt inspiratie uit het verleden en verwerkt zijn items met kleine details die het verschil maken. De collectie bestaat uit skinny jeans, denim jassen, sweaters met leuke patches en eigenwijze T-shirts.

6 artikelen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl