Kinderboeken

Lezen prikkelt de fantasie! Van leuke en leerzame Nijntje boeken voor de allerkleinsten tot aan spannende Young Adult boeken: met ons assortiment kinderboeken beleven kinderen in de leeftijden 0 tot en met 15 genoeg leesplezier.

168 artikelen
  • Geluidenboeken
  • Leesboeken
  • Prentenboeken
  • Voorleesboeken
Filter & sorteer
168 artikelen
48 van 168 gezien

Lezen prikkelt de fantasie! Van leuke en leerzame Nijntje boeken voor de allerkleinsten tot aan spannende Young Adult boeken: met ons assortiment kinderboeken beleven kinderen in de leeftijden 0 tot en met 15 genoeg leesplezier.

Kinderboeken bij deBijenkorf.be

Ben je op zoek naar een lief, leuk of leerzaam boek om jouw allerkleinste(n) mee te laten kennis maken? Of is jouw zoontje en/of dochtertje al wat ouder en meer bedreven in het lezen? Hier kun je kiezen uit onze verschillende type kinderboeken: van voorleesboeken en prentenboeken tot en met leesboeken. Ongeacht waar jouw kind aan toe is, in de online shop van de Bijenkorf vind je een geschikt exemplaar.

Spannende, leerzame en vrolijke boeken voor kinderen van alle leeftijden

In de webshop van de Bijenkorf vind je boeken voor kids in de leeftijd van 0 tot en met 15. Voor kinderen van 0 tot en met 6 zijn er bijvoorbeeld vrolijke boeken als “Over een kleine mol die weten wie er op zijn kop gepoept heeft” van W. Holzwarth en Wolf Erlbruch en “Floddertje” van Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp. Kids van 7 tot en met 12 kun je daarentegen weer verblijden met boeken als het intrigerende “GVR” van Roald Dahl, met het geliefde “Harry Potter” van J.K. Rowling of het hilarische “leven van een loser” van Jeff Kinney. Tieners in de leeftijdscategorie 13 tot en met 15 zullen zich ook nog uitstekend vermaken met de Harry Potter-boeken maar hebben wellicht ook interesse in een spannende jeugdthriller.

Engelstalige en Nederlandstalige kinderboeken

Voed je jouw kind tweetalig op of wil je jouw zoon of dochter alvast kennis laten maken met de Engelse taal? Wij hebben ook een mooie selectie aan Engelstalige kinderboeken, voor kinderen in de leeftijden van 4 tot en met 15 jaar.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl