Bureau-accessoires

Kleurrijke notitieblokken, handige opbergspullen: met onze fijne bureau-accessoires maak je een dag op (thuis)kantoor een stukje leuker en opgeruimder. Shop hier jouw nieuwste kantoorartikelen van merken als Monograph, Cavallini & Co. en Kikkerland.

57 artikelen
Filter & sorteer
  • 57 artikelen
48 van 57 gezien

Kleurrijke notitieblokken, handige opbergspullen: met onze fijne bureau-accessoires maak je een dag op (thuis)kantoor een stukje leuker en opgeruimder. Shop hier jouw nieuwste kantoorartikelen van merken als Monograph, Cavallini & Co. en Kikkerland.

Bureau-accessoires bij deBijenkorf.be

Het is altijd handig om de juiste bureau accessoires bij de hand te hebben: zo grijp je nooit mis als je even snel een notitie moet maken of een map wilt terugvinden. In de online shop van de Bijenkorf vind je kantoorbenodigdheden die zowel praktisch als leuk zijn om in huis te hebben.

Kantoorbenodigdheden van kwaliteitsmerken

Met de bureau-accessoires van Monograph ben je op praktisch vlak altijd goed voorzien. Monograph biedt opbergmanden, paperclips, meetlinten en presse-papiers: kortom, handige kantoorartikelen die altijd goed van pas komen.

Wie had ooit gezegd dat post-its er alleen in saaie effen kleuren zijn? Cavallini & Co. brengt daar verandering in. In ons assortiment Cavallini & co. Bureau-accessoires vind je namelijk onder andere sticky notes die zijn gedecoreerd met afbeeldingen van mooie planten, planeten of zelfs de wereldkaart. Ook biedt het merk leuke magnetensets waarmee je de vrolijke post-its een plekje kunt geven.

Make my office day: bureau-accessoires om blij van te worden

De bureau-accessoires van Kikkerland zijn ook leuk om gewoon al naar te kijken. Kikkerland biedt echte hebbedingen die ook nog eens functioneel zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de multitools in de vorm van een giraffe of een set met inbussleutels in alle kleuren van de regenboog? Kikkerland maakt graag gebruik van het dierenthema, want ook de gummen komen in de vorm van een stoere tijger, gorilla of nijlpaard in lekkere knalkleuren. Ook op kantoor willen we nog wel eens een selfie maken, maar daar ben je vaak niet voorzien van de meest optimale belichting. Met de selfielight van Kikkerland beschik je altijd over de juiste lichtinval voor de beste selfie-momenten.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl