menu

Vulpennen

De vulpen blijft wat betreft schrijfervaring ongeëvenaard: dankzij de vloeibare inkt krijg je namelijk altijd een prachtig resultaat op papier. Maak hier je keuze uit onze luxe vulpennen van merken als Parker, Montblanc en Waterman.

77 artikelen
Filter & sorteer
  • 77 artikelen
48 van 77 gezien

De 19 hot topics voor 2019 Digital detox

Digital detoxen is al een tijd aan de gang en in 2019 zet deze trend zich voort: offline is het nieuwe online

De vulpen blijft wat betreft schrijfervaring ongeëvenaard: dankzij de vloeibare inkt krijg je namelijk altijd een prachtig resultaat op papier. Maak hier je keuze uit onze luxe vulpennen van merken als Parker, Montblanc en Waterman.

Vulpennen bij deBijenkorf.be

Met de vulpen creëer je altijd een bijzondere schrijfervaring. Het fijne puntje, de vloeibare inkt: de vulpen is erop gebouwd om prachtig resultaat op papier te geven. Nog nooit met een vulpen geschreven? Wellicht is het eerst even wennen, maar grote kans dat je later niets anders meer wilt. In de online shop van de Bijenkorf kun je terecht voor een mooie selectie aan vulpennen van verschillende merken die hun sporen op schrijfgebied ruim hebben verdiend.

Luxe vulpennen van Waterman, Parker en Montblanc

Met de vulpennen van Waterman, de vulpennen van Parker en de vulpennen van Montblanc heb je altijd een pen van hoogwaardige kwaliteit te pakken. De pennen zijn prachtig afgewerkt, vervaardigd van kwalitatief goede materialen en komen in elegante designs. Zoek je een bijzondere pen die ultieme luxe uitstraalt? Neem dan zeker eens de tijd om de collectie van Montblanc uitgebreid te bekijken. De pennen komen allen in prachtige geschenkverpakking en zijn afgewerkt met de prachtigste decoraties en accenten. De crème de la crème onder de pennen!

Vulpennen voor kinderen

Wil je jouw kind kennis laten maken met het schrijven met vulpen? Ook dat kan bij de Bijenkorf. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze selectie vulpennen van Lamy. Zo zijn de ABC vulpennen van dit merk speciaal ontworpen voor kinderen. De handgrepen van deze pennen zijn van hout gemaakt en hebben een hoekig ontwerp. Dit biedt een goede, stevige grip waardoor het leren schrijven makkelijker wordt gemaakt. Heeft jouw zoon of dochter het schrijven eenmaal goed onder de knie, dan zijn er bij Lamy genoeg mooie vulpennen te vinden om mee op te volgen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl