Bongo-informatie

Bongo is een beleveniscadeau waarmee je iemand een onvergetelijke ervaring geeft die bij hem of haar past.

Bongo is het originele cadeau voor een unieke belevenis. Hiermee geef je een dagje uit (actief, wellness, culinair) of een weekend weg cadeau (1, 2 of meer overnachtingen binnen Europa). Er zijn momenteel ruim 50 verschillende Bongo's verkrijgbaar, elk met een eigen thema, verkrijgbaar vanaf 19,90.

Zo werkt Bongo

  1. De gever kiest een Bongo met een thema dat past bij de ontvanger. Die krijgt een fraai vormgegeven doosje met daarin een boekje en een bon.
  2. In het boekje staan 20 tot 80 arrangementen (belevenissen) binnen het thema beschreven waaruit de ontvanger kan kiezen.
  3. Met de code op de bon kan de hotelovernachting via www.bongo.nl worden geboekt; alle beschikbare data voor de accommodatie zijn daar real time beschikbaar (als enige beleveniscadeau-aanbieder!). Dagtrips kunnen ter plaatse worden betaald met de bon. Alles is geregeld!

Met Bongo geef je altijd een persoonlijk en origineel cadeau: een blijvende herinnering.

  • Persoonlijk: door een thema te kiezen dat past bij de ontvanger, geef je met een Bongo een heel persoonlijk cadeau.
  • Keuze: de ontvanger krijgt een echt cadeau in handen, maar heeft wel de keuze van invulling.
  • Kwaliteit: alle locaties zijn persoonlijk door Bongo bezocht en beoordeeld, de foto's in het boekje laten ook echt zien wat je krijgt. Kwaliteit van het design van het doosje tot en met de belevenis.
  • Compleet: met een Bongo geef je een compleet cadeau, want er komen geen verplichte kosten bij (m.u.v. toeristenbelasting).

De Bongo's zijn verkrijgbaar in alle winkels van de Bijenkorf en natuurlijk in onze webshop.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl