Bottega Veneta

De ambachtsmannen van Bottega Veneta zetten vakmanschap om in een heus stukje kunst. Het merk staat bekend om intrecciato geweven leren items die ieder hun unieke look hebben en onderscheidt zicht door discreet te zijn in het afbeelden van hun logo.

Bottega Veneta

4 artikelen
Filter & sorteer
4 artikelen
4 van 4 gezien

Bottega Veneta bij deBijenkorf.be

Het hoogstaande Italiaanse merk Bottega Veneta, bekend van zijn ongekend vakmanschap op het gebied van luxe lederwaren, biedt ook een verfijnde collectie aan eau de toilette en eau de parfum voor zowel dames als heren. Uiteraard kun je ook in het online warenhuis van de Bijenkorf terecht voor deze heerlijke collectie: ontdek nu het aanbod en laat je verrassen door de unieke geurlijnen van Bottega Veneta.

Bottega Veneta Eau de Parfum voor dames en heren

In het assortiment Bottega Veneta voor dames tref je een gevarieerde selectie aan eau de parfums. Zo vind je bijvoorbeeld het geliefde eau de parfum L’Absolu van Bottega Veneta. Deze iconische geur is een vernieuwde interpretatie op een oude Bottega Veneta-klassieker en heeft een bloemig en leerachtig aroma. Of wat dacht je van het oriëntaals geurende “Knot” van Bottega Veneta? Het aroma van Knot is zoet doch kruidig dankzij jasmijn en lavendel. De handgemaakte dop op de flacon zorgt voor een bijzondere touch. De herencollectie van Bottega Veneta biedt het eau de toilette “Homme”. Dit luxe eau de toilette bestaat uit kostbare noten van sparrenbalsem, bergamot en labdanum waardoor er een leerachtig aroma ontstaat.

Bottega Veneta: de geschiedenis

Bottega Veneta is in 1966 opgericht te Vicenza, Italië. Al vanaf dag één was Bottega Veneta doordrenkt van vakmanschap en legde daarmee de standaard voor luxe zeer hoog. Het bedrijf begon eerst met het verkopen van luxe handgemaakte lederwaren, en hanteerde al gauw een signature stijl genaamd intrecciato waarbij strengen leer in elkaar werden geweven. Deze stijl is vandaag de dag nog steeds terug te vinden in de lederwaren van Bottega Veneta. Sinds 2002 begon Bottega Veneta het assortiment uit te breiden met onder andere juwelen en cosmetica.