CPCompany

Wanneer je de afgelopen collecties van C.P. Company bekijkt, zie je al snel dat dit merk de tijd ver vooruit is. Dit innovatieve merk is al meer dan 40 jaar koploper in het experimenteren met nieuwe materialen en productieprocessen. Ontdek de stoere en sportieve collectie van C.P. Company hier bij de Bijenkorf.
  • Home
  • arrow-small__rightC.P. Company

C.P. Company

34 artikelen
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

C.P. Company bij deBijenkorf.be

Revolutionaire ontwerpen ontstaan in de collecties van C.P. Company. Het modemerk werd in 1971 opgericht door Massimo Osti en biedt een non-conformistische interpretatie van de functionele garderobe voor heren. Door inspiratie te halen uit verschillende werelden – waaronder de militaire- en sportwereld – biedt C.P. Company baanbrekende kledingstukken gemaakt van de fijnste Italiaanse stoffen.

De onderscheidende herenmode van C.P. Company

De Bijenkorf heeft een bijzonder assortiment verzameld van C.P. Company voor heren. Zo ontbreken de stoere vesten en jassen met de karakteristieke Goggle natuurlijk niet. Deze extreme ontwerpen laten je direct opvallen in het straatbeeld. Natuurlijk heeft C.P. Company ook meer casual ontwerpen in de huidige collectie. Ga bijvoorbeeld voor een C.P. Company T-shirt met logoprint of trek een van de kleurrijke polo’s aan met merkembleem. Door de moderne benadering van de traditionele garderobe komt elk seizoen een onderscheidende collectie tot stand. Ga jij voor de truien & vesten of neem jij een duik in onze collectie C.P. Company polo’s & T-shirts voor heren?