CP Company

C.P. Company is het authentieke Italiaanse sportmerk dat naam heeft gemaakt met zijn onconventionele interpretatie van de functionele herengarderobe. Militaire uniforms, arbeiderskleding en sport technologieën worden gecombineerd tot een eigentijdse sportieve collectie voor de moderne urban man. Symbool voor het merk staat de iconische Goggle hood: een fusie van creativiteit, research en functionaliteit.

C.P. Company

57 artikelen
Filter & sorteer
57 artikelen
48 van 57 gezien

C.P. Company bij deBijenkorf.be

Revolutionaire ontwerpen ontstaan in de collecties van C.P. Company. Het modemerk werd in 1971 opgericht door Massimo Osti en biedt een non-conformistische interpretatie van de functionele garderobe voor heren. Door inspiratie te halen uit verschillende werelden – waaronder de militaire- en sportwereld – biedt C.P. Company baanbrekende kledingstukken gemaakt van de fijnste Italiaanse stoffen.

De onderscheidende herenmode van C.P. Company

De Bijenkorf heeft een bijzonder assortiment verzameld van C.P. Company voor heren. Zo ontbreken de stoere vesten en jassen met de karakteristieke Goggle natuurlijk niet. Deze extreme ontwerpen laten je direct opvallen in het straatbeeld. Natuurlijk heeft C.P. Company ook meer casual ontwerpen in de huidige collectie. Ga bijvoorbeeld voor een C.P. Company T-shirt met logoprint of trek een van de kleurrijke polo’s aan met merkembleem. Door de moderne benadering van de traditionele garderobe komt elk seizoen een onderscheidende collectie tot stand. Ga jij voor de truien & vesten of neem jij een duik in onze collectie C.P. Company polo’s & T-shirts voor heren?

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl