Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightCadeaupakketten

Cadeaupakketten

Geen cadeau-inspiratie? Met een cadeaupakket van de Bijenkorf zit je ongetwijfeld goed. Met een ruim assortiment cadeaupaketten voor de man en voor de vrouw met variërende inhoud maak je jouw vader, moeder, collega of vriend vast en zeker blij!

6 artikelen

Geen cadeau-inspiratie? Met een cadeaupakket van de Bijenkorf zit je ongetwijfeld goed. Met een ruim assortiment cadeaupaketten voor de man en voor de vrouw met variërende inhoud maak je jouw vader, moeder, collega of vriend vast en zeker blij!

CADEAUPAKKETTEN BIJ DEBIJENKORF.BE

Een cadeaupakket is de perfecte manier om iemand te verrassen. De vraag “Heb je cadeauwensen?” is dankzij de Bijenkorf dan ook verleden tijd. Van een pakket met champagne en glazen tot een pakket voor de barbecue: de enige keuze die jij nog hoeft te maken, is de keuze tussen deze luxe pakketten.

EEN PERFECT CADEAUPAKKET VOOR DE VROUW

Gaat jouw moeder, zus of beste vriendin helemaal voor de ‘fitgirl’-lifestyle? Dan is het cadeaupakket met kleurrijke saladerecepten waarschijnlijk precies wat ze wil. Het pakket met receptenboek, mango-azijn, luxe olijfolie en prachtige saladeschaal maakt haar vast en zeker een saladekoningin! Op zoek naar iets meer feestelijks? Overweeg dan een van de cadeaupakketten met prosecco, wijn of champagne te geven. Deze chique pakketten zijn samengesteld uit een heerlijke fles met twee schitterende glazen.

STOERE CADEAUPAKKETTEN VOOR DE MAN

Heb jij een vader, broer of oom die het liefst de hele zomer achter de barbecue staat? Dan is er geen beter cadeau te bedenken dan het cadeaupakket met stoere recepten voor de BBQ. Met een BBQ-kookboek, luxe olijfolie, Jack Daniels houtsnippers en een robuuste snijplank kan de man in kwestie zich helemaal uitleven! Is hij niet per se fan van de barbecue, maar staat hij wel graag in de keuken? Geef dan het pakket ‘Just Cook It’: een prachtig cadeaupakket met receptenboek, olijfolie, olijven en luxe broodplank.

EEN RITUALS CADEAUPAKKET VOOR PURE ONTSPANNING

Vooral in de winter is niets leuker dan een momentje voor jezelf en ultiem ontspannen in de badkamer. Ideaal als dat met een heerlijke set van het cosmeticamerk Rituals kan. Geef jouw goede vriend of favoriete familielid dan het cadeaupakket ‘Glowing Gift’ van Rituals, met een heerlijke set van geurstokken, douchegels en crèmes. Met drie verschillende pakketten kun jij het Rituals pakket kiezen dat het beste bij diegene past.