Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cartier LOVE collection

De LOVE-collectie stamt uit het New York van de jaren '70 en vormt vandaag de dag nog steeds een iconisch symbool voor gepassioneerde liefde

Kettingen
& armbanden

Finesse is waar Cartier voor staat: dit vind je terug in de prachtige en verfijnde armbanden en sieraden. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Ringen
& oorbellen

De ringen en oorbellen van Cartier stralen tijdloze klasse uit. Combineer de verschillende collecties voor een speels effect. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Horloges
& geuren

Naast verfijnde sieraden met elk een uniek verhaal, staat Cartier eveneens bekend om haar unieke horloges luxueuze geuren. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Home & schrijfwaren

Verwen jezelf of een ander met stijlvolle en bijzondere items die schoonheid aan het leven geven. Om te inspireren, verrassen, bedanken of om een speciaal moment aan te duiden. Voor jezelf, voor moeders, voor kinderen en voor alle dierbaren in je leven.

Geuren
& accessoires

Ontdek de collectie luxe lederwaren en accessoires van Cartier die je verfijnde look compleet maken. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Cartier Volledige collectie

Nu online verkrijgbaar bij de Bijenkorf: ontdek de volledige Cartier collectie vol gewaagde vormen en unieke ontwerpen

Cartier services

Naast prachtige sieraden bieden we ook verschillende services aan, zoals het laten personaliseren van jouw horloge of sieraad. Zo wordt jouw aankoop nóg specialer.

CARTIER VOOR DAMES BIJ DE BIJENKORF.BE

Bij Cartier vind je authentieke accessoires en juwelen die pure luxe ademen. De Cartier horloges zijn het toppunt van klassieke elegantie. Daarnaast biedt het merk een exclusieve collectie iconische ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Of maak jij je outfit af met een stijlvolle Cartier tas? Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de geuren van Cartier. De La Panthère geur combineert delicate verleideling met dierlijke passie, terwijl het Carat parfum het lichtspel van diamanten weerspiegelt.

CARTIER ARMBANDEN ALS EERBETOON AAN DE LIEFDE

De LOVE armband is één van de meest beroemde armbanden van Cartier. Anders dan traditionele armbanden heeft de 18k gouden LOVE armband van Cartier een uniek sluitingssysteem, waardoor je hem gewoon kan openen en niet over de pols hoeft laten glijden. Hier heb je echter wel de speciale schroevendraaier voor nodig. Wil jij toch een prachtig juweel van Cartier, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is de subtiele Trinity armband echt iets voor jou. Deze armband is gesierd met de iconische Trinity ring ontworpen door Louis Cartier in 1924. De Trinity ring bestaat uit 3 vervlochten ringen van roségoud, geelgoud en witgoud die symbool staan voor liefde, trouw en vriendschap. Een tijdloos eerbetoon aan dierbare geliefden!

DE PANTER STAAT SYMBOOL VOOR CARTIER

De LOVE armband met de karakteristieke schroeven is er natuurlijk ook in ring vorm. En ook de symbolische Trinity ring is zonder armbandje te verkrijgen. Of ga jij voor de iconische geelgouden Panthère ring. Al sinds 1914 komt de panter voor in de collecties Cartier. Dit speelse, imposante en sierlijke dier werd zeer bewonderd door Jeanne Toussaint, de muze en rechterhand van Louis Cartier. Onder de creatieve leiding van Jeanne Toussaint groeide de panter uit tot hét symbool van Cariter.

CARTIER RINGEN ZIJN DE IDEALE VERLOVINGS- EN TROUWRINGEN

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke en elegante ring? Dan zal de delicate Etincelle ring van Cartier vast prachtig om jouw vinger prijken. Met de strak gelijnde diamanten zorgt de Etincelle ring voor een schitterende look. Deze ring is zeker geschikt als verlovings- of trouwring. Reken maar dat ze volmondig ja zegt!