Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cartier Santos de Cartier

Het nieuwe legendarische uurwerk van Santos de Cartier blijft trouw aan zijn oorspronkelijke filosofie.

Horloges

Naast verfijnde sieraden met elk een uniek verhaal, staat Cartier eveneens bekend om haar tijdloze horloges. Ontdek de modellen zoals de iconische Santos, Tank en Ballon Bleu. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Ringen
& armbanden

Finesse is waar Cartier voor staat: dit vind je terug in de prachtige en verfijnde armbanden en ringen. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Geuren
& accessoires

Ontdek de collectie luxe geuren en accessoires van Cartier die je verfijnde look compleet maken. Verkrijgbaar in de Cartier boutique in de Bijenkorf Amsterdam.

Cartier Volledige collectie

Nu online verkrijgbaar bij de Bijenkorf: ontdek de volledige Cartier collectie vol gewaagde vormen en unieke ontwerpen

Cartier services

Naast prachtige sieraden bieden we ook verschillende services aan, zoals het laten personaliseren van jouw horloge of sieraad. Zo wordt jouw aankoop nóg specialer. Lees meer

CARTIER VOOR HEREN BIJ DE BIJENKORF.BE

Het dragen van Cartier geeft je als man een bijzonder gevoel. De bijzondere Cartier accessoires voor heren zijn een genot voor het oog en te allen tijde voorzien van de fijnste materialen. Door de toevoeging van subtiele details staan ringen, armbanden en horloges voor heren van Cartier stijlvol en elegant. De Bijenkorf biedt dan ook een collectie van Cartier voor heren met een uitmuntende smaak.

BIJZONDERE SIERADEN EN HEERLIJKE COSMETICA VAN CARTIER

Goudkleurige of zilverkleurige sieraden? Cartier heeft het allemaal. In de collectie van Cartier sieraden voor heren kan je terecht voor unieke armbanden en ringen. Er bestaan hierbij verschillende collecties waar uit kan worden gekozen. Neem de zeer graag gedragen Love collectie of wordt het Santos de Cartier? Naast de bijzondere accessoires zal onze online wereld je ook verrassen met heerlijke geuren. Deze zijn in zijn totaliteit te vinden in de collectie Cartier cosmetica voor heren. Ga voor een sterke houtachtige geur, zoals Déclaration, of ontdek de kruidige L’Envol de Cartier parfum.