Cartier nu verkrijgbaar via deBijenkorf.nl

24 October 2017

Koop Cartier nu ook online

Cartier verkoopt haar artikelen nu ook op deBijenkorf.nl.

Vanaf 24 oktober verkoopt deBijenkorf.nl het prestigieuze merk Cartier. Hiermee is de Bijenkorf de eerste multibrand retailer in Nederland die Cartier online verkoopt.

Een jaar na de opening van de Cartier Boutique in de Bijenkorf Amsterdam vindt de uitrol naar de webshop plaats. Het online assortiment van Cartier bestaat uit sieraden, horloges en accessoires. Iconische producten uit de Love collectie en de Juste un Clou collectie zijn onder andere te verkrijgen. Deze uitbreiding van het online assortiment past geheel binnen de omnichannel strategie van de Bijenkorf.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl