Caruso

Voor een colbert of pak dat Italiaans vakmanschap uitstraalt ben je in het assortiment van Caruso aan het juiste adres. Colberts en pakken voor heren van Caruso zitten als gegoten en zijn vervaardigd uit de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen.

5 artikelen

Voor een colbert of pak dat Italiaans vakmanschap uitstraalt ben je in het assortiment van Caruso aan het juiste adres. Colberts en pakken voor heren van Caruso zitten als gegoten en zijn vervaardigd uit de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen.

CARUSO BIJ DEBIJENKORF.BE

Of je nu op zoek bent naar een volledig pak van wol, of ‘slechts’ naar een klassiek colbert: bij Caruso vind je deze producten, vervaardigd met het Italiaanse vakmanschap dat duidelijk is af te leiden uit deze producten. In het assortiment Caruso pakken en colberts bij de Bijenkorf vind je misschien wel jouw nieuwe favoriete pak!

KLASSIEKE, STIJLVOLLE PAKKEN EN COLBERTS VAN CARUSO VOOR HEREN

Ga jij voor een volledig pak, of voor een colbert? In het assortiment Caruso pakken voor heren vind je bijvoorbeeld stijlvolle, prachtig getailleerde blauwe Caruso pakken voor heren van kwalitatief hoogwaardig wol. Of ga jij voor een los colbert? In het assortiment Caruso colberts voor heren vind je – in dezelfde hoogwaardige kwaliteit – blauwe Caruso colberts voor heren en grijze Caruso colberts voor heren. Of je nu een mooi pak voor op kantoor nodig hebt, of een pak voor de bruiloft van je beste vriend: Caruso is het antwoord! Tijdens de Solden, en als er buiten de Solden aanbiedingen zijn, kun je terecht in de Caruso outlet voor pakken en colberts in de kwaliteit die je van Caruso gewend bent, voor scherpere prijzen.

DE IDENTITEIT VAN HET ITALIAANSE CARUSO

Het Italiaanse modehuis Caruso zag het levenslicht in 1958, dankzij Rafaele Caruso. Elk seizoen lanceert het merk een unieke collectie, waarbij ethische principes hoog in het vaandel staan. Zo draag je met een pak van Caruso een stijlvol pak én een duurzaam pak. Met een pak of colbert van Caruso ben je dus verzekerd van ongekend goede kwaliteit, waardoor je lang kunt genieten van zo’n pak of colbert!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl