Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Casablanca

Geïnspireerd op de tennisbanen van Roland Garros en Noord-Afrikaanse terracotta werd Casablanca opgericht door de Frans-Marokkaanse Charaf Taera.

Casablanca herenmode

Ontdek Casablanca's herencollectie gevuld met fleurige prints en comfort in zijden hemden, katoenen basics en accessoires

Casablanca damesmode

Een fusie van comfort en elegantie maken de hoodies, tops, zijden blouses en stijlvolle broeken van Casablanca de perfecte aanvulling van jouw garderobe

De tijdloze esthetiek van après-sport, met een fusie van Franse en Marokkaanse invloeden: dat is Casablanca. Door het gebruik van relaxte modellen met originele prints, presenteert het jeugdige merk unieke kleding voor kleurrijke persoonlijkheden. Breng jij deze funky stuks tot leven?

Casablanca bij debijenkorf.be

Het jonge merk Casablanca biedt een variëteit aan kleuren, prints en culturele invloeden. Laat je inspireren door het vrolijke aanbod herenkleding van Casablanca bij de Bijenkorf en geniet van de casual elegantie dat dit modelabel te bieden heeft. Met de op-tenniskleding-gebaseerde-stuks waan je je in een Afrikaans terracotta landschap met een heerlijke cocktail in de hand. In een unieke broek en kleurrijk hemd van Casablanca creëer je geweldige momenten wanneer de dagelijkse rompslomp voorbij is en de feestelijke avond nog moet beginnen: de meest magische uren van de dag.

Ontworpen in Parijs, made in Casablanca

Casablanca werd opgericht door de Frans-Marokkaanse Charaf Tajer, waardoor het merk zich kenmerkt door intrigerende invloeden uit beide culturen. Zo worden de relaxte Afrikaanse silhouetten gecombineerd met Franse details en frisse kleuren die in het oog springen. Wil je je outfit helemaal afmaken? Kies dan voor een vrolijk Casablanca hoedje of toffe pet en haal de losbol in je naar boven.