Winkels & Openingstijden
Klantenservice
bestseller

Caudalie

Resveratrol-Lift Instant Firming Serum

55,40
CaudalieCaudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum119209192700090
Maat30 ml
Online nog 4 beschikbaar

Wat is dit?
3X zo doeltreffend dan Retinol voor het verstevigen van de huid.
Het Verstevigend Liftend Serum Resveratrol-Lift corrigeert rimpels en maakt de ovale vorm van het gezicht glad. De ultrageconcentreerde formule zorgt onmiddellijk voor gelifte gelaatstrekken en een zichtbaar stevigere huid. De kern van de innovatie is Vegan Collageen 1 *, een plantaardig collageen, gecombineerd met een exclusief anti-aging patent (Resveratrol uit de wijnstok, hyaluronzuren en vegan collageenbooster) om de 3 soorten collageen te stimuleren.
*Fragment.

Huidtype : Alle huidtypen
Behoefte : Antirimpel, Verstevigend
Hoofdingrediënten : Hyaluronzuur, Resvératrol, Vegan Collageen Booster, Vegan Colageen 1
Textuur : Vloeibaar serum
Gebruik : 's Ochtends en 's avonds voor de crème

Formule:
98% natuurlijke ingrediënten
Dermatologisch getest
Vegan
Yuka score: 79/100
Niet comedogeen. Geschikt voor de gevoelige huid.

Zichtbare resultaten
3X doeltreffender dan Retinol*
98% zag een liftend en verstevigend effect**
*Ex-vivo test op de combinatie van ingrediënten, op de dikte van collageenvezels bij serumconcentratie. **Klinisch onderzoek, tevredenheids%, 42 vrijwilligers, 56 dagen.

Wist u dit?
De natuurlijke aanmaak van collageen neemt af met 30%*, waardoor de stevigheid en veerkrachtigheid van de huid verslechtert. Collageen 1 is het type collageen dat we voor 80% in de dermis** vinden. Door dit ingrediënt toe te voegen aan het hart van haar formules, biedt Caudalie het beste collageen aan uw huid voor buitengewone anti-aging resultaten. En in tegenstelling tot de meeste collageensoorten van dierlijke oorsprong, is dit Collageen 1 vegan, gemaakt door een plant en geproduceerd d.m.v. moleculaire landbouw in verticale boerderijen, gegarandeerd zonder GGO's. Dit opent een nieuwe weg voor anti-aging: doeltreffend, vegan en duurzaam.
*Shuster, S., Black, M. M., and McVitie, E., 1975, “The Influence of Age and Sex on Skin Thickness, Skin Collagen and Density,” Br. J. Dermatol., 93(6), pp. 639–643.
**Shin, J.-W., Kwon, S.-H., Choi, J.-Y., Na, J.-I., Huh, C.-H., Choi, H.-R., and Park, K.-C., 2019, “Molecular Mechanisms of Dermal Aging and Antiaging Approaches,” Int J Mol Sci, 20(9).
Ecologisch verantwoord engagement
Recyclebaar flesje* gemaakt van gerecycled glas.

*Pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie SPA Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle.

Gebruikstips:
Het Resveratrol-Lift Verstevigend Liftend Serum ‘s morgens en ‘s avonds voor de crème aanbrengen op gelaat, hals en decolleté.

Caudalie55,40

Resveratrol-Lift Instant Firming Serum