Winkels & Openingstijden
Klantenservice

CHANEL

LES BEIGES

EMBELLISSEUR BELLE MINE HYDRATANT SPF30 / PA++ - GETINTE DAGCREME

45,-
CHANELCHANEL EMBELLISSEUR BELLE MINE HYDRATANT SPF30 / PA++ - GETINTE DAGCREME203309061500000

KleurDEEP

DEEP
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat30 ml
Maat30 ml

Een getinte, comfortabele, hydraterende crème die de teint onmiddellijk egaliseert en sublimeert met een onopvallende, stralende sluier.
De ongelofelijk fijne, lichte textuur smelt samen met de huid zonder haar af te sluiten en egaliseert de teint in alle transparantie. De huidstructuur blijft er natuurlijk en luchtig uitzien.
De huid wordt de hele dag door op ideale wijze gehydrateerd en beschermd. Ze heeft de frisse uitstraling van een natuurlijk stralende teint in de buitenlucht.

 Minerale ‘Healthy Glow Booster’ pigmenten en Soft Focus poeders egaliseren de teint en sublimeren haar met een natuurlijk stralend effect.
 Een derivaat van hyaluronzuur houdt het vocht aan het huidoppervlak vast en zorgt de hele dag door voor optimale hydratatie en comfort.
 Een extract van kalanchoëblaadjes met anti-oxidante eigenschappen, gecombineerd met zonnefilters SPF 30 / PA++, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De formule is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.

Gebruikstips:
- Breng LES BEIGES EMBELLISSEUR BELLE MINE HYDRATANT met de vingertoppen aan en strijk het product van binnen naar buiten toe over het gezicht uit.
- Voor een intenser resultaat breng je LES BEIGES EMBELLISSEUR BELLE MINE HYDRATANT met het PINCEAU ÉPONGE TEINT aan en werk je de textuur van binnen naar buiten toe uit.

Bekijk meer