Winkels & Openingstijden
Klantenservice

FOUNDATION

48,-2024-02-25T17:32:58.292Z48
CHANELCHANEL FOUNDATION203309062300000

Kleur21 BEIGE DOR

21 BEIGE DOR
Maat30 ml
Online nog enkele items beschikbaar

Ultra Le Teint Velvet is een langhoudende foundation die de teint op natuurlijke wijze gladstrijkt en egaliseert. Het vervagende effect corrigeert alle imperfecties en biedt een make-upresultaat met een fluweelachtige, matte finish.

De ultralichte, ultramatte, ultranatuurlijke foundation versmelt onmiddellijk met de huid voor een perfecte teint die de hele dag houdt.

Deze zachte emulsie is verkrijgbaar in verschillende tinten en past zich volledig aan de normale en gemengde huid aan, voor een onberispelijk resultaat.

Voordelen & eigenschappen:
- Het Perfect Skin Affinity complex, dat perfect op de huid is afgestemd, zorgt ervoor dat het stralende resultaat de hele dag houdt
- De door de laboratoria van CHANEL geselecteerde poeders met "vervagend effect" vervagen onregelmatigheden in het huidoppervlak en strijken de poriën onmiddellijk glad
- De unieke combinatie van twee semitransparante halfronde poeders, in het Perfect Light Control complex, egaliseert pigmentvlekken perfect en vervaagt rode vlekjes zonder dat het er al te opgemaakt uitziet.

CHANEL48,-

FOUNDATION

Bekijk meer