LA LOTION SUPRÊME - ULTIEM HERSTEL VAN DE HUID

155,-2023-03-31T11:55:33.223Z155
CHANELCHANEL LA LOTION SUPRÊME - ULTIEM HERSTEL VAN DE HUID203109008200000
Maat125 ml
Online nog enkele items beschikbaar

Dit eerste, essentiële gebaar van het verzorgingsritueel is geïnspireerd op de precisie en veeleisendheid van het Aziatische ritueel. Dankzij de unieke geconcentreerde samenstelling met verjongende werking hydrateert SUBLIMAGE La Lotion Suprême en herstelt het het evenwicht van de huid, om haar nog beter voor te bereiden op de weldadige werking van de andere verzorgingsproducten. SUBLIMAGE La Lotion Suprême werkt als een ware transporteur van actieve werkstoffen naar de kern van de huid.

De barrièrefunctie wordt hersteld. De huid wordt opnieuw beschermd.
De huid is intens gehydrateerd en voelt steviger en gladder aan. Nog nooit was de huid zo ontvankelijk voor actieve werkstoffen.

  • Planifolia PFA*, het actieve anti-verouderingsjuweel van SUBLIMAGE dat verkregen wordt van vanille uit Madagaskar, is in La Lotion Suprême gecombineerd met intens vanillewater waarmee het synergetisch werkt. Het stimuleert de regeneratie van de huid en herstelt de barrièrefunctie. 
  • Het complex van magnetisch water trekt watermoleculen aan en houdt ze vast zodat de opperhuid intens en langdurig gehydrateerd wordt.


* PFA: PolyFractionnement des Actifs (Meervoudige Deling van Actieve Werkstoffen). Een specifiek voor CHANEL ontwikkeld procedé waarmee uiterst zuivere cosmetische werkstoffen worden vervaardigd.

CHANEL155,-

LA LOTION SUPRÊME - ULTIEM HERSTEL VAN DE HUID