SÉRUM REVITALISANT - SERUM

Vanaf 107,-
CHANELCHANEL SÉRUM REVITALISANT - SERUM203109014100000
De rode camelia is anders dan andere bloemen, ze is het belangrijkste ingrediënt van N°1 DE CHANEL: een bloem met revitaliserende krachten, die haar eeuwige jeugd dankt aan een buitengewone kracht.
De Researchafdeling van CHANEL heeft van deze ongelofelijke kracht gebruikgemaakt om een nieuwe generatie huidverzorgings- en make-upproducten en een geparfumeerde body spray te creëren.
In het hart van de milieuvriendelijke lijn N°1 DE CHANEL heeft het extract van rode camelia een actieve werking in de eerste fase van de huidveroudering en voorkomt en corrigeert het de 5 tekenen van veroudering. Na het aanbrengen van het N°1 DE CHANEL verzorgingsritueel vervagen de rimpels, zijn de poriën zichtbaar fijner en is de huid soepeler. Ze voelt comfortabeler aan en straalt van vitaliteit.

Met de hoge concentratie extract van rode camelia, een actieve werkstof die de celvitaliteit stimuleert, versmelt het serum van N°1 DE CHANEL perfect met de huid om de schadelijke invloeden uit de stad tegen te gaan.
De formule bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en voor 76% uit ingrediënten die afkomstig zijn van de camelia. Direct na het aanbrengen voelt de huid 30%(1) gezonder aan en is ze 32%(1) beter beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

(1) Zelfevaluatie onmiddellijk na gebruik, door 80 Aziatische vrouwen.
CHANEL107,-

SÉRUM REVITALISANT - SERUM