Winkels & Openingstijden
Klantenservice
alleen bij de Bijenkorf
Duurzamer

Charlotte Tilbury

Bigger, Brighter Eyes Filter Eye Shadow Palette - Exagger-Eyes - oogschaduw palette

53,-2024-03-04T19:16:33.041Z53
Charlotte TilburyCharlotte Tilbury Bigger, Brighter Eyes Filter Eye Shadow Palette - Exagger-Eyes - oogschaduw palette918609024700000

KleurExagger-Eyes

Het Bigger, Brighter Eyes Filter Eye Shadow Palette is geïnspireerd door de sprankelende, vergrotende filtertrucs voor een heldere oogopslag zoals je ziet op social media en in de moderne technologie. Met dit oogschaduw palette vergroot je je ogen en laat je ze schitteren. Transformeer je ogen om ze er groter en stralender uit te laten zien!

Gebruikstips:

Charlotte Tilbury heeft de techniek van aanbrengen eenvoudig gemaakt in vier stappen: PRIME, ENHANCE, DEFINE en POP:

- Prime: Een warme, oplichtende ivoren crèmekleur die het licht reflecteert en het effect heeft van het verbreden van het hele gebied rond de ogen. Wanneer deze techniek wordt toegepast op de binnenste ooghoeken, wordt het oog nog breder!
- Enhance: Deze licht contourende, rose-gouden tint geeft een liftend effect aan de oogkas en kan licht worden opgebouwd of als een subtiele zweem van kleur over het oog worden aangebracht, afhankelijk van de grootte van het oog.
- Define: Een definiërende, contrasterende universele roodbruine kleur die de wimperlijn direct definieert en de ogen helderder doet lijken.
- Pop: Een zweem van transparante schittering die in doelgebieden kan worden gebruikt met een techniek die hele dag door je ogen groter laat lijken.

Het palette is verkrijgbaar in twee kleuren:
- Exagger-Eyes: een universeel palette dat is geïnspireerd op de make-up van Jennifer Aniston, Emma Roberts en Gigi Hadid.
- Transform-Eyes: geinspireerd op de make-up van Naomi Campbell, Kaia Gerber en Irina Shayk.
Charlotte Tilbury53,-

Bigger, Brighter Eyes Filter Eye Shadow Palette - Exagger-Eyes - oogschaduw palette