Winkels & Openingstijden
Klantenservice
alleen bij de Bijenkorf
Duurzamer

Charlotte Tilbury

Pillow Talk Luxury Palette of Pops - oogschaduw palette

56,-2024-02-25T19:03:40.836Z56
Charlotte TilburyCharlotte Tilbury Pillow Talk Luxury Palette of Pops - oogschaduw palette918609038000000

KleurPalette of Pops

De naam die op ieders lippen ligt: Pillow Talk. Het verhaal van de bestverkopende Matte Revolution lipstick gaat nu eindelijk verder met het limited edition Luxury Palette Pillow Talk.

Het Pillow Talk Luxury Palette is een mooi, vrouwelijk oogschaduwpalet voor elke dag met vier glinsterende en matte tinten, met champagneroze, matte donkerroze, zacht mat bruin en een roségouden glitter.

Dit eenvoudig te gebruiken oogschaduw quad geeft je romantische, grote ogen voor de ultieme 'I woke up like this' ooglook. Maak je iconische Pillow Talk-liefdesverhaal-look compleet met dit oogschaduwpalet, perfect passend bij de nieuwe blusher, de bekroonde lipliner en de iconische matte lipstick.

Wat maakt het palette zo magisch:
- Een mooi vrouwelijk, dagelijks te gebruiken oogschaduwpalette dat een natuurlijke, moeiteloze ooglook creëert.
- 4 kleurgecodeerde, universeel flatterende tinten die alle oogkleuren beter doet uitkomen.
- Universeel flatterende tinten geschikt voor iedereen van 18 tot 80 jaar.
- Beschikt over 2 rijke, matte kleuren en 2 zijdeglanzende tinten.
- Ideaal als je een gebruiksvriendelijke oogschaduwroutine wilt die je bij elke gelegenheid kunt gebruiken.

Gebruikstips:
1. Voor een dagelijkse look, begin met het aanbrengen van de Prime-tint op het volledige ooglid met behulp van de Blender Brush. Je kunt de Prime-tint ook op de binnenste hoeken van je ogen aanbrengen om je ogen helderder te maken.
2. Breng de Enhance-tint aan over de oogleden en in de plooi van het oog met behulp van de Blender Brush. Breng deze kleur aan langs de bovenste en onderste wimperlijn en eindig met Legendary Lashes Mascara voor een perfecte look voor overdag.
3. Voor een avondlook, herhaal de eerste twee stappen en gebruik de Eye Smudger Brush om de Smoke-tint vanuit de buitenste ooghoek omhoog richting de plooi te blenden. Blend in de plooi en breng aan over de bovenste en onderste wimperlijn.
4. Voor een feestje versterk je de look na de stappen 1, 2 en 3 door de Pop-tint met je ringvinger in het midden van je ooglid te plaatsen voor een glamoureuze finish.

Charlotte's Tip: Gebruik dit oogschaduwpalet met de rest van de Pillow Talk-producten voor een complete, betoverende make-uplook.

Charlotte Tilbury56,-

Pillow Talk Luxury Palette of Pops - oogschaduw palette