Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Charlotte Tilbury

Pillow Talk On The Go Kit - Limited Edition make-up set

56,-
Charlotte TilburyCharlotte Tilbury Pillow Talk On The Go Kit - Limited Edition make-up set392409011798090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Deze limited-edition set zit vol met al je favoriete Pillow Talk iconen, allemaal in reisformaat!
Inclusief*: Pillow Talk Eyeliner, Pillow Talk Push Up Lashes Mascara in Super Black, Pillow Talk Lip Cheat, Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand en Pillow Talk Matte Revolution Lipstick.
*allemaal in reisformaat."

Gebruikstips:
- Pillow Talk Eyeliner: Begin bij de binnenste hoek van het bovenste ooglid en trek een lijntje zo dicht mogelijk bij de wimperlijn! Glijd langs de bovenste wimperlijn en trek een dun lijntje om je ogen te laten stralen!
- Pillow Talk Mascara: Houd het borsteltje horizontaal en gebruik de platte kant om omhoog te duwen en de wimpers te coaten voor maximale kleur en dekking! Draai het borsteltje en borstel door met het diamanten borsteltje om elke individuele wimper van wortel tot punt op te tillen en te kammen voor volle, uitwaaierende wimpers. Beweeg het borsteltje vervolgens van de ene kant naar de andere kant, van de basis naar de punt, om de wimpers te scheiden, te liften en te definiëren. Gebruik het borsteltje verticaal om de wimpers naar boven te richten en verf de wimpers met precisie in de binnenste en buitenste hoeken.
- Pillow Talk Lip Cheat: Omlijn je lippen met Lip Cheat en maak de look af door er Matte Revolution overheen aan te brengen.
- Pillow Talk Blush Wand: Breng met de gemakkelijk te gebruiken cushion applicator aan op de appeltjes van je wangen met 1 stip voor overdag, 2 voor date en 3 voor disco! Vervaag na elke applicatie omhoog langs de jukbeenderen richting de slapen - vermijd het gebied rond de ogen - voor een liftend effect dat de wangen POP maakt!
- Pillow Talk Matte Revolutie: Omlijn je lippen eerst met Lip Cheat en breng daarna Matte Revolution aan voor de perfecte pout!

Bekijk meer