CHASIN'

Het merk CHASIN’ biedt makkelijk draagbare mode voor heren. Logo T-shirts, slim fit jeans en hoodies zijn herkenbare items van het jeansmerk. Het motto van CHASIN’ is ook wel ‘what you see is what you get’.

CHASIN'

120 artikelen
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 120 artikelen
48 van 120 gezien

CHASIN’ BIJ DEBIJENKORF.BE

Niet teveel overbodige details, subtiele kleuren en vooral ultiem comfort zijn de drie pijlers van het populaire en welbekende CHASIN’. De mode voor heren kan je gehele garderobe sieren en kent een erg gevarieerd assortiment. Grensverleggend, avontuurlijk, energiek, en de ‘attitude of a rock star’ is waar CHASIN’ voor staat en dat is duidelijk te merken aan de ruime collectie.

CHASIN VOOR HEREN: VOOR DE GEHELE KLEERKAST

CHASIN’ heeft in het assortiment CHASIN’ voor heren een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige CHASIN’ jeans voor heren met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Met een lichte wassing, donkere wassing, en met of zonder destroyed details: keuze genoeg! Draag er een van de stijlvolle CHASIN’ truien en vesten voor heren, een van de CHASIN’ polo’s en T-shirts voor heren, of een van de CHASIN’ overhemden voor heren boven voor een prachtige outfit. Maak de outfit buiten de deur af met een van de populaire CHASIN’ jassen voor heren en je bent stijlvol beschermd tegen welk weer dan ook.

HET JONGE MAAR POPULAIRE CHASIN’

Het Nederlandse CHASIN’ zag het levenslicht in 1992. In korte tijd is het merk erg populair geworden en op die manier is het vandaag de dag een geliefd merk voor jeans, maar ook voor de rest van de garderobe. Tijdens de solden, maar soms ook buiten de solden, vind je in de CHASIN’ outlet de meest stijlvolle producten voor de meest scherpe prijzen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl