CHASIN'

Het merk CHASIN’ biedt makkelijk draagbare mode voor heren. Logo T-shirts, slim fit jeans en hoodies zijn herkenbare items van het jeansmerk. Het motto van CHASIN’ is ook wel ‘what you see is what you get’.
  • Home
  • arrow-small__rightCHASIN'

CHASIN'

126 artikelen
Filter & sorteer
126 artikelen

CHASIN’ BIJ DEBIJENKORF.BE

Niet teveel overbodige details, subtiele kleuren en vooral ultiem comfort zijn de drie pijlers van het populaire en welbekende CHASIN’. De mode voor heren kan je gehele garderobe sieren en kent een erg gevarieerd assortiment. Grensverleggend, avontuurlijk, energiek, en de ‘attitude of a rock star’ is waar CHASIN’ voor staat en dat is duidelijk te merken aan de ruime collectie.

CHASIN VOOR HEREN: VOOR DE GEHELE KLEERKAST

CHASIN’ heeft in het assortiment CHASIN’ voor heren een ruime keuze in kwalitatief hoogwaardige CHASIN’ jeans voor heren met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Met een lichte wassing, donkere wassing, en met of zonder destroyed details: keuze genoeg! Draag er een van de stijlvolle CHASIN’ truien en vesten voor heren, een van de CHASIN’ polo’s en T-shirts voor heren, of een van de CHASIN’ overhemden voor heren boven voor een prachtige outfit. Maak de outfit buiten de deur af met een van de populaire CHASIN’ jassen voor heren en je bent stijlvol beschermd tegen welk weer dan ook.

HET JONGE MAAR POPULAIRE CHASIN’

Het Nederlandse CHASIN’ zag het levenslicht in 1992. In korte tijd is het merk erg populair geworden en op die manier is het vandaag de dag een geliefd merk voor jeans, maar ook voor de rest van de garderobe. Tijdens de solden, maar soms ook buiten de solden, vind je in de CHASIN’ outlet de meest stijlvolle producten voor de meest scherpe prijzen.