Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nomade Eau de Toilette

70,-2023-09-25T05:29:49.470Z70
ChloéChloé Nomade Eau de Toilette211809001600000

Nomade Eau de Toilette is de belichaming van vrijheidslievende vrouwen. Een speelvolle en onbevangen face-to-face ontmoeting, overgedragen door de ogen van de vrouw die zich identificeert met de intensiteit van dit moment. Een sterke, nomadische identiteit, net zoals de Chloé vrouw – modern, zonnig en natuurlijk met een tijdloze elegantie.

Nomade Eau de Toilette is een zonnige interpretatie van de Eau de Parfum. Een geur gebaseerd op natuurlijke ingrediënten samengesteld door de parfumeur Quentin Bisch. De heldere, betoverende zoetheid van de lychee onthult zich in de topnoten – de essentie van stralende vrouwelijkheid. Fresia bevat meerdere nuances gecombineerd met een delicaat en omhullend floraal facet. Het karakter van het eikenmos verrijkt de noten van deze heldere geur.

De subtiele curves van de Eau de Toilette flacon zijn geïnspireerd op de reis die begon bij Nomade Eau de Parfum. Transparante effecten laten een lichtroze filter door. Een roze lintje omcirkelt de licht-reflecterende dop.

Topnoten: Lychee
Hartnoten: Fresia
Basisnoten: Eikenmos

Chloé70,-

Nomade Eau de Toilette