Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Chloé

Signature Giftset - Limited Edition parfumset

106,-84,8020%
ChloéChloé Signature Giftset - Limited Edition parfumset211709006400090
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Ontdek de bloemenweide van Chloé en vier Moederdag omgeven door een poëtisch landschap. Dit voorjaar neemt Chloé je mee op verkenningstocht door dit vrije en blije natuurlandschap, een weidse verte die zich eindeloos uitstrekt. Ontdek de uitbundige kleurenpracht van de natuur en snuif haar heerlijke rozengeur op.

Chloé Eau de Parfum voor dames gaat gehuld in een elegante flacon. Een oogstrelend design, gestrikt met een fraaie beige lint. Het frisse en vrouwelijke parfum verkent alle facetten van de Chloé-vrouw. Het is de geur van de creatieve, zelfverzekerde en vrijmoedige vrouw die van nature gevoel voor stijl bezit. De Chloé geur grijpt terug op de klassieke rozengeur om een vindingrijke interpretatie te brengen, die een levendig, intiem en sensueel parfum onthult.

Dit Chloé parfum opent met een samenspel van bloemige poederachtige geurnoten, aangevuld met accenten van pioenroos, lychee en lentefrisse fresia. De luchtige, zwoele topnoten en de rijkere en sensuele facetten van de roos vloeien langzaam in elkaar over. Het uitgesproken karakter van deze unieke roos komt samen met magnolia en lelietje-van-dalen, subtiel vermengd met warme amber en elegant cederhout.

Geef deze Chloé moederdagcadeauset weg, compleet met het frisse en vrouwelijke Chloé Eau de Parfum en de subtiel geparfumeerde Chloé Body Lotion.

Deze set bevat:
- Chloé Eau de Parfum, 50 ml
- Chloé Geparfumeerde Body Lotion, 100 ml

Topnoten:

Bekijk meer