Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Christian Louboutin

Christian Louboutin bij de Bijenkorf

Christian Louboutin opende zijn eerste boetiek in Parijs in 1992. Al snel kregen zijn schoencollecties veel succes, waarbij de rood gelakte zolen het handelsmerk werden van Christian Louboutin. De collecties voor dames en heren van Christian Louboutin combineren humor, glamour, elegantie en technische vaardigheid als geen ander. De collecties van Louboutin zijn vereeuwigd in musea, op fashionweeks, rode lopers en in de popcultuur. In 2014 werd de Christian Louboutin Beauté cosmeticalijn gelanceerd, met zijn eerste nagelkleur, Rouge Louboutin. In navolging op dit kwam een langverwachte collectie lipmake-up in 2015, een reeks van drie kenmerkende Louboutin-geuren in 2016 en in 2017 werd dit uitgebreid met een collectie oogmake-up. Christian Louboutin telt wereldwijd meer dan 150 winkels.

Collectie in onze winkels

Christian Louboutin is exclusief verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam. In de boetiek in Amsterdam komen de nieuwste collecties van Christian Louboutin recht van de catwalk. Zowel dames als heren kunnen hun hart ophalen in de shop-in-shop van Christian Louboutin. In de Bijenkorf Amsterdam vindt u onder meer schoenen en accessoires van de Franse ontwerper.

collectie in onze winkels

Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam vind je schoenen, lederwaren en cosmetica van het merk Christian Louboutin Amsterdam