Church's

Specialist in herenschoenen en bekend voor hun uitstekende kwalitait: Church's, ontstaan in 1873. De collectie, met de hand gemaakt, bestaat uit hoogwaardige leren veterschoenen, die perfect zijn voor de klassieke man.

Church's

6 artikelen

Church's bij deBijenkorf.be

Church’s is een merk dat traditie ten volle waardeert en daarom vandaag de dag nog steeds ontwerpt volgens een ongeëvenaard vakmanschap. Al in 1873 kwamen de eerste schoenen voor heren tot stand en in de loop der tijd zijn deze meegegroeid met de destijdse modebeelden. Het heeft ertoe geleid dat de schoenen van Church’s ook vandaag de dag perfect zijn om te dragen.

Veterschoenen, Chelsea boots en Loafers van Church’s

De Bijenkorf heeft Church’s schoenen voor heren in uiteenlopende modellen verzameld. Hoewel de modellen en type schoenen verschillen, zal je altijd zien dat er gebruik wordt gemaakt van het fijnste leer. Church’s staat dan ook bekend om zijn leren schoenen. Zeer graag gedragen worden de Church’s loafers voor heren, welke in het model Pembrey zeer elegant en stoer staan. Casual en toch klassiek zijn de Church’s Chelsea boots voor heren. Daarbij kan ook zeker worden gekozen voor een prachtig paar Church’s veterschoenen. Ideaal voor onder een formele outfit. Ga jij voor de bruine of zwarte Church’s schoenen voor heren?