Clinique

Clinique werd in 1968 gelanceerd met het inmiddels iconische 3-stappenplan. Inmiddels is Clinique uitgegroeid tot één van de grootste en meest betrouwbare merken op het gebied van dermatologische huidverzorging. Naast huidverzorgingsproducten biedt Clinique ook een uitgebreide make-up collectie. Kies jij voor een Clinique foundation of mascara?
  • Home
  • arrow-small__rightClinique

Clinique

218 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
218 artikelen

Clinique bij debijenkorf.be

De Bijenkorf biedt een ruim assortiment aan producten van Clinique. Deze producten variëren van Clinique verzorgingsproducten tot aan Clinique make-upproducten. Door de producten van Clinique met elkaar te combineren wordt de werking versterkt. Echter zijn ze ook afzonderlijk te gebruiken. Clinique is een bijzonder merk, omdat het producten ontwikkelt speciaal voor verschillende huidtypen. Ook de mannen worden in de watten gelegd met hun eigen herencollectie.

Clinique voor heren

Clinique is een van de eerste cosmeticamerken die inziet dat verzorgingsproducten voor heren ook potentieel zijn In de cosmetica wereld van de Bijenkorf is Clinique verzorging voor heren daarom ook opgenomen. Het is belangrijk om verzorging te bieden aan iedereen die dat nodig heeft. In de collectie voor heren kan je onder andere verschillende Clinique dagcrèmes vinden, Clinique face scrubs en Clinique ooggel, om een paar voorbeelden te noemen. Keuze genoeg om een perfecte match te vinden tussen Clinique en jouw eigen huid.

Clinique voor verschillende huidtypen

Het grote cosmeticamerk, Clinique, ontwikkelt producten die voor ieder huidtype geschikt zijn. Mocht je last hebben van een droge of vochtarme huid, dan heeft Clinique een aantal mooie hydraterende gels en vochtinbrengende crèmes voor je klaar liggen. Ook voor de vette huid zijn er speciale artikelen ontwikkeld. Reinig je gezicht bijvoorbeeld eens met Clinique Clarifying Lotion, voor de vette huid. Daarnaast zijn er ook artikelen geschikt voor pigmentvlekken, roodheid en huidveroudering. Kortom, met de producten van Clinique wordt jouw huid optimaal verzorgd en zal je gegarandeerd weer stralen. Herken jij jezelf weer in de spiegel?