Winkels & Openingstijden
Klantenservice

CLUSE

Sieradenmerk CLUSE biedt luxe en minimalistische horloges. De elegante exemplaren halen het beste uit je look en maken je outfit compleet. Een CLUSE horloge geeft niet alleen de tijd aan, maar bepaalt je beste momenten.

CLUSE

11 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
11 artikelen
11 van 11 gezien

CLUSE bij deBijenkorf.be

Bij CLUSE wordt de schoonheid van de horloges gevonden in de eenvoud van de ontwerpen. Elk horloge is op zijn eigen manier bijzonder en geeft een gevoel van luxe en elegantie. De minimalistische horloges zijn een lust voor het oog en essentieel voor de liefhebber van moderne ontwerpen in een tijdloos jasje.

Stijlvolle kleuren van CLUSE horloges voor dames

Er kan niets anders worden gezegd over de horloges van CLUSE dan dat zij de definitie zijn van wat stijlvol is. De eenvoud van de horloges in combinatie met subtiele details zorgen voor een gevoel van luxe. Het is dan ook niet vreemd dat het dragen van een uurwerk van CLUSE speciaal voelt. Op en top vrouwelijk zijn de roze horloges van CLUSE voor dames, welke roségoudkleurig genoemd mogen worden. Voor vrouwen die houden van een elegante en toch stoere uitstraling zijn de zwarte horloges voor dames van CLUSE de perfecte keuze.

Draag CLUSE naar jouw eigen smaak

Alle horloges van CLUSE zijn analoog en hebben een minimalistische kast. De kastvormen zijn rond of vierkant en hebben veelal een gekleurde rand van brass. Wanneer er eenmaal is gekozen voor een horloge betekent het niet dat deze altijd dient te worden gedragen in dezelfde stijl. Het fijne aan de horloges is dat de horlogebandjes van CLUSE vervangbaar zijn, waardoor elk model diverse banden heeft van verschillende materialen. Natuurlijk kunnen zo ook meerdere kleuren met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor wordt jouw CLUSE horloge echt helemaal eigen.